El Sant Andreu, present a l’Under 10 de waterpolo

06.04.2015 21:33

Barcelona (Redacció).- El Club Natació Sant Andreu ha participat en l’Under 10 de waterpolo, torneig de waterpolo de base celebrat aprofitant la Setmana Santa a les instal·lacions del Club Natació Barcelona. Els benjamins andreuencs han quedat en onzena posició i han fet un meritori paper tenint en compte que competien enfront 28 clubs de fins a quatre països.

El torneig ha aplegat més de 350 jugadors, fet que el consolida com tota una referència. El Sant Andreu ha disputat diferents partits. Ha guanyat el Terrassa femení per 1-13 però han caigut contra el quadre local, el Barcelona, per 5-8. També han jugat sense sort enfront el Bogliasco italià (2-4) i el Màlaga (5-7). Després ha superat el Martorell (1-10), l’AESE (11-0) i el Catalunya (5-7).

Cal tenir en compte que dues de les derrotes s’han produït contra el Barcelona, sotscampió del torneig, i el Bogliasco, que ha acabat quart. El campió ha estat el Marsella, que ha superat a la final els amfitrions per 4-3. El resultat, però, el de menys. Els nois andreuencs s’ho han passat molt bé, han gaudit i han aprés els valors d’aquest gran esport.