El Sant Andreu perd els primers punts de la temporada

25.09.2014 17:01

Barcelona (C.Borràs).- Després de la victòria a camp de l’Estartit, les noies de Xavi Peris no van poder aconseguir el segon triomf contra el Vic, en un partit sense ocasions de gol per part dels dos equips.

Les ganes i la intensitat eren presents al conjunt local, que poc a poc aconseguia fer-se amb el control del joc. El Vic mitjançant pilotes llargues buscava sorprendre la defensa quadribarrada, molt ben col·locada. Passat l’equador de la mitja part, mentre el Sant Andreu gaudia de minuts de bon futbol, una falta comesa prop de l’àrea era executada magistralment per Anna Arnaus fent impossible l’estirada de Sonia situant el 0 a 1 al marcador.

Amb el gol, les quadribarrades van quedar descol·locades fins agafar de nou la dinàmica del joc i començar a crear perill per buscar la igualada. Durant el tram final del primer temps cap equip va aconseguir arribar amb claredat a l’àrea rival. Tot i així el Sant Andreu era qui duia el tempo del joc.

A la represa, el conjunt local va sortir amb molta intensitat buscant l’empat per aconseguir sumar punts, mentre que el Vic, molt ben posicionat en defensa, evitava qualsevol jugada de perill. Poc a poc mitjançant jugades d’estratègies el Sant Andreu aconseguia arribar a la porteria defensada per Judith però sense encert, mentre que el Vic esperava la seva oportunitat al contracop.

El temps anava corrent i el marcador no es movia. Cada vegada amb més pressa i nerviosisme les noies de Xavi Peris intentaven buscar l’empat que finalment no va arribar. D’aquesta manera, el Sant Andreu es deixa els primers tres punts de la temporada a casa. Ara ja només toca pensar en el següent partit a Saragossa.

Fitxa tècnica

Sant Andreu (0): Sonia, Muka, Júlia, Gemma, Clara, Mariona, Laia Castilla, Marta Zaragoza, Anna Llaona, Marlenne i Carla Sagré. També van jugar: Carla Borràs i Vila.

Vic (1): Judith, Guti, Anna Arnaus, Mar, Laia, Julia, Heis, Reche, Julia, Judit Rivero i Carla.