El Sant Andreu perd a l’últim minut (3-2)

15.12.2014 23:08

Barcelona (C.B).- Tot i aconseguir posar-se per davant el marcador en dues ocasions, el femení quadribarrat no ha pogut aguantar el resultat i quan semblava que l’empat ja era definitiu un gol de falta d’Ibra al minut 93 ha condemnat el Sant Andreu a la derrota.

Després d’empatar la setmana passada a casa contra l’AEM, gràcies a un gol de les lleidatanes en el descompte, el Sant Andreu anava a Sant Adrià al tot o res contra un rival directe a la lliga, el Sant Gabriel. D’aquesta manera, les quadribarrades han sortit molt fortes i motivades per fer-se ràpidament amb el control del partit. Així ha estat, amb un gran domini durant els primers quinze minuts, les visitants han creat perill i en el llançament d’una falta, Anna Llaona, ha rematat de cap al fons de la xarxa per avançar al seu equip al marcador.

Amb el gol, el Sant Gabriel ha reaccionat i ha començat a obrir el joc per les bandes per generar ocasions de gol. Tot i així, el Sant Andreu, molt ben posicionat, seguia amb el seu joc i creant perill a la porteria defensada per Jessica.

Passat l’equador de la primera part, el Sangra ha anat guanyant terreny i després d’una triangulació per la banda esquerra, la pilota ha arribat a Laura Benito, que després de diversos rebots aconseguia l’empat. Amb el resultat novament igualat, tots dos conjunts han seguit amb la mateixa dinàmica tot i que el marcador ja no s'ha mogut fins passat la segona part.

En el segon temps, les visitants han tornat a agafar les regnes del partit i s'han fet amb la posessió de la pilota fins que deu minuts després de la represa, Nuria Vila amb un xut creuat ha superat a Noèlia, tornant a avançar el Sant Andreu al marcador. Amb el partit de cara, les quadribarrades no han sabut aguantar el resultat, i deu minuts més tard les locals tornaven a posar la igualada al partit en la sortida d’un córner a través de Judith Muñoz.

En aquell moment el Sangra ha aprofitat per anar de cap a la porteria rival. Més amb el cor que amb el cap han buscat amb insistència el gol de la victòria. Amb obertures a les bandes buscant les centrades a l’àrea creaven perill al Sant Andreu, tancat en defensa aguantant el marcador. En els darrers sospirs del partit i quan semblava ja definitiu, una falta executada per Maria entrava per tot l’escaire de la porteria impossible d’aturar per Natàlia. La sort, novament, no ha estat de cara per un Sant Andreu que no es mereixia la derrota.

Fitxa tècnica

Sant Gabriel (3): Jessica Pablos (Noelia Viscaino, 46’), Mònica Orteu, Maria, Tania Moyano, Esther Solà, Laura Benito, Alba (Sonia Vega, 62’), Judith Muñoz, Maria Gonzalez, Natalia Sanahuja i Marta.

Sant Andreu (2): Natalia Lopez, Júlia Jarque, Mariona Masferrer, Clara Bujella, Eybis Medina, Marta Zaragoza, Laia Castilla, Anna Llaona, Núria Vila (Carla Borràs, 65’), Carla Sagré (Gemma Casteló, 46’) i Marlene Villanueva

Gols: 0–1: Anna Llaona (15’). 1–1: Laura Benito (33’). 1–2: Núria Vila (55’). 2–2: Judith Muñoz (65’). 3–2: Maria Gonzalez (91’).

Àrbitre: Francisco Javier Pazo Mora, va amonestar per part visitant a Júlia Jarque i Eybis Medina.