El Sant Andreu perd a casa del líder

17.03.2014 01:25

Barcelona (G.Adalid).-El CN Sant Andreu va caure derrotat  aquest dissabte a la piscina Carles Ibars davant  del CN Sabadell (19-4). Les andreuenques van anar a remolc en tot l’enfrontament només marcant un gol en cada parcial.

En el tram inicial de partit ja es va veure la superioritat de les locals sobre les visitants amb un  bon ritme en atac i una defensa individual asfixiant que no deixava pensar amb claredat a les noies de Jordi Timblau. Al final del primer quart el conjunt d’Ignasi Guiu guanyava de quatre gols de diferència (5-1).

En el segon període es va mantenir el mateix guió, les vallesanes no afluixaven i les barcelonines es defensaven com podien de cada atac que realitzava l’equip local.  Amb aquest plantejament conversador per part del conjunt visitant no va poder retallar distancies i en aquell moment l’empat es trobava a vuit dianes (10-2).

La segona part tampoc va començar bé pels interessos del Sant Andreu perquè el desgast físic de la primera part li estava passant factura i en canvi el Sabadell havia pogut conservar un bon estat de forma a la seva plantilla gràcies les rotacions realitzades pel seu tècnic. En el tercer quart  es va registrar el  mateix parcial del dos períodes anteriors  i per tant la distancia ja era de dotze gols favorables a les sabadellenques (15-3).

En l’últim període amb partit ja sentenciat les del Vallès Occidental van aixecar el peu de l’accelerador i van deixar jugar una mica més a les de la ciutat comtal, però tot i així el Sant Andreu només va poder marcar un tímid gol que servia com estímul perquè la jugadores lluitessin fins que finalitzes el partit .

Piscina: Carles Ibars.

CN Sabadell (19): Laura Ester, Maltilde Ortiz (3) ,Anna Espar, Noelia Mora (1), Gabriela Szucs, Jennifer Pareja (3), Carla Abellan (1), Mari Carmen Garcia (4), Maria del Pilar (2), Melissa Seidemann  (1), Olga Domenech , Judith Forca (4) i M. Elena Sanchez.

CN Sant Andreu (4): Elisabet Gazulla, Andrea Garrido, Helena Lloret (3), Sarah Orozco, Maria Ángeles Díaz (1), Alba Espinar, Laura Roca , Aida Álvaro, Marta Recio (1), Ariadna Espasa , Desiree Fajardo  i Jennifer Llorente.

Parcials: ( 5-1 / 5-1 / 5-1/ 4-1 ) Total: 19-4