El Sant Andreu oficialitza l’arribada de Martí Cifuentes

12.02.2014 10:34

Barcelona (G.Pérez).- El segon pas del relleu a la banqueta del Sant Andreu ja s’ha fet. Després de confirmar ahir la destitució –en paraules oficials “acord per rescindir el contracte”- de Patxi Salinas, el club ha informat aquest matí del fitxatge del fins ara tècnic del Rubí, Martí Cifuentes.

D’aquesta forma es confirmen totes les informacions que, via RTV Esports i altres mitjans, s’havien conegut ahir. El nou entrenador andreuenc arriba provinent del Rubí. És molt jove. Tot just 31 anys. Però ja es parla d’ell com un dels tècnics amb més projecció del futbol català. Estava completant la quarta temporada a l’equip vallesà, on les tres primeres campanyes havia compaginat la tasca de dirigir el juvenil amb la de fer de segon entrenador d’Albert Fernández.

El passat juny, la directiva del Rubí va apostar fermament per ell i li va oferir el càrrec d’entrenador. I l’aposta ha donat grans resultats. Amb un equip modest l’objectiu inicial del qual era la permanència, s’ha situat a la zona alta de Tercera Divisió i lluita per les posicions capdavanteres. De fet, Cifuentes deixa l’equip en tercera plaça, a només dos punts del líder, l’Europa.

La Segona B no li ve de nou ja que al 2006 va ser segon entrenador del Sabadell. Posterioment, va entrenar al juvenil del Terrassa i va fer estades a l’estranger amb els equips sots’19 de l’Ajax i del Millwall anglès. Va ser en tornar d’aquestes aventures a l’exterior quan va recalar al Rubí.

Martí Cifuentes arriba al Sant Andreu amb els seus dos ajudants. Xavi Calm farà de segon entrenador i Aitor Ramos s’ocuparà de la preparació física. Aquí hi coincidiran amb Ramon Giró, que ja havia treballat al Rubí. El nou tècnic firmarà contracte per aquesta temporada i per la propera. La presentació oficial es farà aquest dijous, a la una de la tarda.