El Sant Andreu no pot amb un gran Levante

10.11.2014 22:21

Barcelona (C.Borràs). -Les noies de Xavi de Peris van encaixar la derrota més dura de la temporada en caure per 5 gols a 0 al Narcís Sala contra el Levante - Las Planas, ferm candidat al títol de lliga. Tot i no aconseguir la victòria, el Sant Andreu va quallar un dels millors partits, tant ofensivament con en defensa.

De primeres, tots dos equips van sortir amb molta força amb la intenció de buscar ràpidament l’àrea rival. Les locals, mitjançant passades entre línies, s'apropaven amb perill a la porteria defensada per Maria Ripoll. El Levante, per la seva part, movia la pilota banda a banda buscant espais interiors.

Als quinze minuts de joc, la sort no va estar de cara pel Sant Andreu, quan Laia Castilla va estavellar la pilota al pal amb una gran vaselina després d'aprofitar un error defensiu. Pocs minuts més tard eren les visitants, Gemma Sala, qui materialitzava la seva ocasió de gol aprofitant un refús de Natàlia després d'aturar el xut anterior.

Sense temps de reacció, només cinc minuts després, el Levante posava terra de per mig al marcador amb el segon gol, mitjançant Sònia Zarza, qui després d’una jugada personal per banda esquerra va aconseguir superar a Natàlia en l’un contra un. Amb aquesta diferència de dos gols s’arriba a la mitja part.

A la represa, era el Sant Andreu qui es va fer amb el domini del joc arribant amb insistència a l’àrea rival. Les ocasions, però, no eren prou clares com per retallar distàncies a l’electrònic. El Levante, ben situat defensivament, buscava el gol que els donés la tranquil·litat. En els millors minuts del Sant Andreu, al tram final del partit les visitants sentenciaven el duel amb tres gols seguits. Sara Serna sentenciava el partit amb el tercer, cinc minuts més tard, Berta amb un xut sorprenia a Natàlia i finalment Marta Cubí posava la cirereta amb el cinquè després d’una falta lateral.

Tot i el resultat, el Sant Andreu marxa molt content amb el joc mostrat, ja que cada vegada les coses surten millor. La propera setmana, partit novament complicat contra el líder de la categoria, el FC Barcelona.

Fitxa tècnica

Sant Andreu (0): Natalia, Eybis, Gemma, Júlia (Muka, 60’), Vila, Mariona (Anna Narbona, 60’) (Buje,70’), Carla Borràs, Marta Zaragoza, Laia Castilla, Marlene, Carla Sagré (Torras, 70’)

Levante Las Planas (5): Maria Ripoll, Sarita (Maria Álvarez, 75’), Elba, Marta Cubí, Berta, Ausi, Nina (Ximel, 85’), Carriba (Andrea min 72’), Gemma Sala, Sara i Sònia Zarza (Eli, 77’)

Gols: 0–1: Gemma Sala (16'). 0–2, Sònia Zarza (21'). 0–3, Sara Serna (79'). 0–4, Berta (86'). 0–5, Marta Cubí (89').