El Sant Andreu jugarà el Torneig dels Històrics

06.06.2014 18:57

Barcelona (T.Martínez) El Sant Andreu participarà el proper mes d’agost en el tradicional torneig estival dels Històrics, que reunirà a diversos clubs del futbol català entre el 4 i el 9 d’agost. A la XXIX edició del Torneig dels Històrics, organitzat pel FC Martinenc, competiran 12 equips  catalans ubicats entre la Segona B i la Primera catalana: Badalona, Sant Andreu, Prat, Cornellà, Montañesa, Europa, Rubí, Santfeliuenc, Martinenc, Peralada, Júpiter i Sants.

El format divideix els 12 participants en quatre grups triangulars. A la primera fase, els partits duren 45 minuts. Els campions passen a les semifinals i després, el 9 d’agost, els dos millors clubs es disputaran el títol, a tot en encontres de 90 minuts de durada. El proper dimecres 11 de juny a les 19h es sortejaran els grups al Centre Cívic del Municipal del Guinardó.

Aquesta serà una cita d’exigència pel Sant Andreu, on Martí Cifuentes podrà posar a prova els seus homes davant rivals de prou entitat. A falta de dos mesos, el tècnic dels quadribarrats encara ha de confeccionar el seu equip, però ja sap una de les cites que l’esperen durant la pretemporada.