El Sant Andreu ja té capitans

11.08.2014 17:14

Barcelona (T.Martínez).- La plantilla del Sant Andreu ha escollit els seus quatre capitans a falta de pocs dies de l’inici de la lliga. El porter José Miguel Morales serà el primer capità del conjunt quadribarrat en la seva temporada al club. És el jugador més experimentat i el que porta més anys a l’entitat andreuenca, raó per la qual no sorprèn l’elecció dels seus companys. A més, és un dels futbolistes més estimats per l'afició.

El segon capità serà Xavi Jiménez, també un dels homes amb major experiència a la plantilla de Piti Belmonte. El migcampista de Santa Coloma de Farners va arribar al club l’any 2011 i és un dels jugadors de més pes al vestidor, tot i que la temporada passada no va jugar amb regularitat per culpa de les lesions.

Les dues novetats, no obstant, són Ton Alcover i Lucas Viale. L’ex de l’Ontinyent complirà amb una gran responsabilitat al Sant Andreu en la seva segona temporada al club, ja que serà el tercer capità. El migcampista ebrenc va ser una peça important al tram final de la temporada passada i s’espera que ho torni a ser aquest any.

En cas d’emergència, el quart capità serà Lucas Viale, que aquest estiu ha tornat a Sant Andreu. El petit dels germans argentins ja va militar a les files del club quadribarrat a la temporada 2006-07 i ara, amb molta més experiència a la seva esquena, assumeix un càrrec de responsabilitat dins la plantilla. El fet de ser una de les noves incorporacions no ha influït en la votació realitzada pels seus propis companys i confirmada després per Piti Belmonte.