El Sant Andreu ja prepara la nova temporada

03.07.2014 22:07

Barcelona (P.Mitjans).- Després de dos mesos sense competició, el cos tècnic de waterpolo masculí del Club Natació Sant Andreu ja ha començat a planificar i a definir els aspectes principals de la propera temporada. Amb Xavier Julià al capdavant d’aquesta tasca, el club andreuenc espera renovar part de la plantilla per intentar millorar els registres aconseguits aquest any. 

RTV Esports ha pogut parlar amb el tècnic català, el qual ha desvelat algunes novetats del capítol d’altes i baixes de l’equip. Joel Esteller és el primer dels jugadors que no seguirà la propera campanya a la Pere Serrat. El davanter barceloní ha decidit tornar al club que el va veure créixer, el C.N Barcelona. Filip Tenzera, Kevin Lenard i Jackson Daniel tampoc continuaran sota les ordres de Xavier Julià. A més, el jove Ricardo Madridejos, també podria incloure’s les properes setmanes dins l’apartat de baixes, ja que la intenció del club és cedir-lo a un altre equip.

En referència a les altes, Julià ha esmentat alguns possibles reforços. El porter Aleix Badia, del recent ascendit Poble Nou, i un jugador eslovac que desconeixem la identitat. Tot i així, no hi ha cap contracte signat i encara s’està a l’espera de la incorporació de cares noves.

Amb aquestes imminents variacions a la plantilla, l’entrenador andreuenc es planteja un primer objectiu; entrar en posicions de Play-off i tornar a disputar la Copa del Rei. Tot i així, es mostra prudent i comenta que fins que no es coneguin les remodelacions finals de la resta d’equips de la Divisió d’Honor, no podrà definir la situació real.

El Club Natació Sant Andreu començarà la pretemporada el dia 25 d’agost. Una qüestió que li fa especial il·lusió al tècnic Xavier Julià ja que la temporada anterior no la va poder coordinar. La competició començarà el mes d’octubre.