El Sant Andreu força el tercer partit

09.05.2015 18:58

Barcelona (G.Adalid).- El femení del Club Natació Sant Andreu ha superat per la mínima el Mataró-La Sirena (7-8) i ha aconseguit força el tercer partit en les semifinals pel títol de lliga. El gol sobre la botzina de Katelyn Rigler ha permès les d’Aznar igualar l’eliminatòria i serà aquest diumenge quan es decidirà qui serà el rival del Sabadell a la final del play off.

En el primer quart, el treball defensiu, les bones intervacions de les porteres i la mala selecció de llançaments han estat els protagonistes. Però, a l’ultima ofensiva andreunca del periode, Marta Recio ha inaugurat l’electronic després d’una bona connexió amb Helena Lloret.

En el segon quart, el Mataró ha fet un pas endavant i s’ha mostrat molt més agressiu. En tres minuts les locals han capgirat el marcador amb llançaments exteriors de Clara Cambray i Ona Meseguer. El Sant Andreu no s’ha quedat de braços plegats i la bona sintonia entre Marta Recio i la boia cadet Mireia Guiralt ha estat sinònim de dues dianes visitants.

L’esquadra d’Aznar s’ha situat amb dos gols d’avantatge a l’últim minut del segon quart gràcies a un llançament exterior de Carla Castellà que ha superat Carlson. Amb seixanta segons per endavant el Mataró ha fet dues dianes consecutives de contraatac que li han permès empatar l’encontre abans del descans (4-4).

A la represa les noies dirigides per Florín Bonca han estat capaces d’anul·lar l’atac andreuenc amb una defensa al límit del reglament i, en la parcel·la ofensiva, dos gols de Ciara Gibson -el primer de llançament exterior i el segon finalitzant una transició ràpida- han posat les del Maresme amb un coixí de dues dianes per enfrontar l’últim assalt (6-4).

Les andreuenques han sortit amb tot en el quart període per intentar emportar-se el partit. En el 2’ Noelia Mora ha retallat distancies amb una excel·lent jugada personal després de prendre la possessió a una atacant rival. A l’atac posterior, Marta Recio ha fet el 6 a 6 amb llançament exterior.

Després d’aquests tres minuts amb moviment a l’electrònic les dures defenses i les intervencions de Amy Carlson i Eli Gazulla han tornat a ser el centre d’atenció. En el 6’ Katelyn Rigler ha avançat el Sant Andreu en el marcador però de seguida Arianna Gragnolati ha efectuat la rèplica pel Mataró.

Els instants següents han estat plens d’impressions, nervis i moltes queixes de l’actuació arbitral per les dues aficions Dins d’aquest caos la waterpolista que ha tingut més sang freda ha estat Rigler que en els últims 7 segons ha fet el gol que ha donat la victòria.

L’alegria s’ha apoderat de la parròquia andreuenca amb aquesta diana sobre la botzina que permet forçar el tercer encontre de la sèrie. Es jugarà aquest diumenge, també a la Josep Serra (12:45). L'esperança d'assolir la final somiada es manté molt viva.

CN Mataró-La Sirena: Amy Carlson, Arianna Gragnolati (2), Ona Meseguer (2), Júlia Soler, Alyssa Turza , Alba Bonamusa, Clara Cambray (1), Ciara Gibson (2), Marta Bach, Zoila Quesada, Aina Bonamusa, Laura Lopez i Paola Trallero.

CN Sant Andreu: Eli Gazulla, Andrea Garrido, Helena Lloret, Carla Castellà (1), Mireia Guiralt (2), Laura Roca, Katelyn Rigler (2) , Noelia Mora (1), Silvia Morell, Marta Recio (2), Ariadna Espassa i Desirée Fajardo.

Parcials: 0-1 / 4-3 / 2-0 / 1-4. Total: 7-8.