El Sant Andreu finalitzà una temporada per emmarcar

27.04.2014 13:25

Barcelona (G.Adalid).-L’absolut masculí del CN Sant Andreu va sumar la segona derrota consecutiva en l’últim partit de la Divisió d’Honor enfront al Catalunya (8-6). Aquesta ensopegada ha provocat que el conjunt andreuenc finalitzes el campionat de lliga en la setena posició certificant una temporada per emmarcar. Els homes Josep Montero va plantar una solida defensa tutelada per el seu porter Daniel Sullà i es van mostrar efectius en l’atac i el waterpolista que va evitar que els visitants sortissin escaldats de la piscina Sant Jordi va ser Ramón Santís amb les seves grans intervencions.

El duel va començar molt bé per els interessos graciencs que van poder marcar dos gols quan només s’havien disputat dos minuts de joc,els andreuencs van saber reaccionar forçant   l’empat. Però quan tot semblava que estava anant millor pel Sant Andreu el tècnic del Catalunya va demanar temps mort a falta 1 minut i 2 segons pel final i li va sortir bé la jugada perquè el seu equip va finalitzar el primer període amb la mínima avantatge després  d’anotar la tercera diana quan faltaven 44 segons perquè finalitzes el primer període (3-2).

En el segon quart es va veure una realitat ben diferent, els dos entrenadors van posar més esforços al darrere tal com ens mostra el parcial del segon període cap dels equips va ser capaç de trencar la teranyina defensiva de l’altre i per tant l’electrònic no es va moure (3-2).

A la represa el guió de l’enfrontament va ser similar a l’inici de la primera part, el conjunt local atacava amb serenor  i quan trobava la millor opció efectuava un llançament. El conjunt de Josep Montero   podia atacar amb més comoditat perquè la intensitat en defensa dels visitants era més baixa en comparació amb la que  efectuaven ells. Seguint aquest esquema de joc  (pressió en la defensa i tranquil·litat al davant) els locals van  ser més efectius que els visitants i al final del tercer període els graciencs havien ampliar la diferència a dos gols (6-4).

En l'ultim tram de l’enfrontament es va equilibrar les forces,  en el quart parcial va mostrar un empat, un resultat insuficient pels interessos dels esportistes de Xavier Julià perquè els del barri de Gràcia tenien un coixí de dos gols i els tres punts es va suma el Catalunya (8-6).

El CN Sant ha finalitzat la temporada 2013-2014 en setena posició amb 30 punts, 176 Gols a favor (el quart equip menys golejador empatat amb el CN Barcelona) i  174 gols en contra (el quart menys golejat). En 22 jornades disputades suma un total nou victòries, tres empats i deu derrotes.

Piscina: Sant Jordi

CN Catalunya (8): Daniel Sullà, Marc Hernandez, Francesc Sucarrats (1) , Maite Balatoni (1) , Sergi Clols (3) , Marc Larrumbe (1), Roger Garcia, Oscar Alvarez ,  Enric Arnella  , Marc Ventura, Gerard Trilles (2).

CN Sant Andreu (6): Ramon Santís, Adrià Sanz (1), Jackson Daniel,  Javier Gorria , Pau Venteo (1), Joel Esteller (1),  Flip Tenzera , Erik Brugé (1), Ricardo Gracia, Arnau Escarré (1),  Tomas Bruder (4).

Parcials: ( 3-2 /0-0/ 3-2 /2-2) Total: 8-6.