El Sant Andreu, exempt de la primera ronda a la Copa

03.08.2011 14:35

 

Sorteig afortunat per al Sant Andreu en la primera ronda de la Copa del Rei. Més que res perquè no l’haurà de jugar. Els quatribarrats han quedat exempts i, per tant, estaran a la segona eliminatòria, que ja es jugarà el 7 de septembre.De fet, també es coneix el rival: l'Orihuela, en un duel que es jugarà al Narcís Sala.

La primera ronda de la Copa del Rei s’ha sortejat aquest dimecres a la Ciutat Esportiva de Las Rozas. El Sant Andreu ha estat un dels afortunats en la primera part del sorteig, la que havia de servir per destriar vuit equips que no passaven directament a la segona ronda. A més dels quatribarrats, també es lliuren del primer enfrontament Alcalá, Cádiz, San Roque, Albacete, Roquetas, Orihuela i Alavés.

Els partits d’aquesta primera eliminatòria, que enfronta campions de Tercera Divisió, descendits de Segona A i els millors classificats de Segona B, es disputaran el 31 d’agost, després de la segona jornada de lliga. En la segona ronda, la setmana següent, jugaran d’una banda i entre sí els equips de Segona A i, de l’altra, els guanyadors de la primera fase i els exempts. Els vencedors d’aquesta segona eliminatòria passaran a la tercera. Qui superi aquesta ronda tindrà el premi de jugar, ja a doble partit, amb un equip dels que juguen competició europea.

Els aparellaments de la primera eliminatòria són els següents:

Marino-Toledo

Lugo-Real Oviedo

Real Jaén-Ceuta

Melilla-Villanovense

UCAM Murcia-Comarca de Níjar

Balompédica Linense-Badalona

Llagostera-Olímpic

Andorra-Lleida

L’Hospitalet-Manacor

Alcobendas-Lanzarote

Leganés-Vecindario

Cerceda-Tenerife

Náxara-Salamanca

Tudelano-Ponferradina

Burgos-Eibar

Amorebieta-Mirandés

Palencia-Logroñés

La Federació també ha sortejat la ronda entre equips de Segona A, que ha quedat així:

Valladolid-Nàstic

Real Murcia-Córdoba

Alcorcón-Sabadell

Recreativo-Elche

Celta-Las Palmas

Cartagena-Numancia

Deportivo-Girona

Almería-Guadalajara

Huesca-Xerez

Hércules-Alcoyano