El Sant Andreu es retrobava amb la victòria

03.03.2014 01:40

Barcelona (G.Adalid).-L’equip femení tasta de nou el sabor de la victòria després d’enfrontar-se a les cueres de la Divisió Honor després de patir una derrota inesperada a la passada jornada, el Sant Andreu es va imposar al Club Deportivo Waterpolo 9802 (7-24).

L’inici de les noies de Jordi Timblau va ser positiu, amb un primer parcial de 4-6 favorable a les andreuenques. El segon (1-4) va servir per ampliar les diferències al marcador i arribar al descans amb un 5-10 per l’equip local que presagiava una segona meitat tranquil·la pel CN Sant Andreu.

En la segona part el domini de les waterpolistes de Timblau va ser aclaparador i les pamploneses només van poder marcar 2 gols i en van encaixar 14. Les defenses i en especial la portera del Club Deportivo Waterpolo 9802 Maite Flamarique va tenir molts problemes per aturar a la màxima golejadora andreuenca Helena Lloret va ser la jugadora més inspirada de la tarda amb 8 dianes al seu compte particular.

Amb aquesta nova victòria el el CN Sant Andreu suma tres punts que li permeten una jornada més seguir en places de play-off però sense temps per relaxar-se, les noies de Jordi Timblau estan a mig camí entre el tercer classificat (Mediterrani, amb 32 punts) i el cinquè (Rubí, amb 28).

Fitxa tècnica

WP 98 02 (7):  Maite Flamarique, Naia Begoña (2), Arianne Prados (1), Miriam Erdozain (2), Maider Suescun, Raquel Elizalde, Marina Casado (2), Ilargi Ona, Lidia Ilundain, Jaoine Echarte i Oihane Andrueza.                                                                                                                                      

CN Sant Andreu (24): Elisabet Gazulla, Laura Roca (3), Helena Lloret (8), Sarah Orozco (4), Andrea Garrido (1), Alba Espinar (1), Anna Bisbal (1), Carla Castella (2), Aida Álvaro, Marta Recio (4), Ariadna Espasa, Alba Fernandez i Jennifer Lorente

Parcials: (4-6/ 1-4 / 0-6 / 2-8 ) Total: 7-24