El Sant Andreu es planta a les semifinals

08.03.2014 03:42

Barcelona (G.Adalid).- El Club Natació Sant Andreu ha fet valdre la seva condició d’amfitrió per aconseguir el bitllet de semifinal després de superar el Sabadell (7-10). El conjunt andreuenc ha realitzat una de les  millor actuacions de la temporada mostrant-se seré en defensa i efectiu en atac

En la primera ocasió de gol que han tingut els homes de Xavier Julià han aconseguit inagurar el marcador amb un bon llançament exterior de Tomas Bruder poc després Javier feia pujar el 2-0 però després d’aquest bon inici el Sant Andreu s’ha relaxat i aixo ho ha aprofitat el conjunt vallesà per empatar el partit abans de que acabes el primer quart.

Però en el segon quart el CN Sant Andreu s’ha tornat a posar per davant del marcador gràcies a  un inspiradíssim Joel Esteller que ha firmat el primer hat-trick de la tarda i si això li sumen la bona feina en defensa i les bones intervencions de Ramon Santís que era tot un mur per el conjunt de Salvador Gómez aquest dos fets han provocat que al final de la primera part els waterpolistes de Xavier Julia tinguessin una avantatge de tres gols (3-6).

En la segona part es va mantenir una tònica similar i el Sant Andreu seguia dominant el partit  en terreny ofensiu es mostrava encertat i en l’àmbit defensiu seguia sent sòlid aquest factors van fer possible el CN Sant Andreu s’emportés la victòria i per tingues el bitllet de les semifinals que disputarà contra el guanyador de l’últim partit de quarts de final CE Mediterrani- CN Terrassa.