El Sant Andreu es mulla per l’ELA

22.08.2014 18:47

Barcelona (G.Pérez).- És la campanya solidària de moda a nivell mundial. Personalitats de tots els àmbits s’hi ha apuntat. I el món de l’esport i el futbol també. José Mourinho, la plantilla del Betis o la del Sabadell, Cristiano Ronaldo o Neymar. I molts d’altres. I ara també, els jugadors del Sant Andreu. L’Ice Bucket Challenge ha arribat al Narcís Sala i José Miguel Morales ha estat el primer, que no l’últim, en mullar-se.

La campanya consisteix en llançar-se un cubell d’aigua glaçada a sobre i fer una donació a entitats benèfiques destinades a la lluita contra l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA), una greu malaltia degenerativa que provoca l’afebliment muscular, la pèrdua de mobilitat en braços i cames i, en estats avançats, la dificultat per a parlar, respirar i empassar. A la vegada, es grava un vídeo i es repta a tres coneguts més per fer-ho.

Són moltes les personalitats que ja s’han apuntat i han fet la seva acció solidària. Entre elles Bill Gates, Justin Tiberlake, Mark Zukemberg. I moltes d’altres. Tard o d’hora, havia d’arribar al Narcís Sala i ho ha fet de la ma de José Miguel Morales. El veterà guardameta va ser reptat per un ex company del Sant Andreu com és el també porter Pau Núñez.

Morales ha acceptat i, al següent enllaç, podeu veure com compleix el repte. A banda, ha nominat tres futbolistes més: el també ex del Sant Andreu Fran Grima i dos membres de la plantilla quadribarrada, Ton Alcover i Jefferson Arroz. Ara caldrà veure si accepten el repte i, si és així, qui més rep la petició perquè s’apunti a la campanya.