Congelades davant un rival directe

26.01.2015 13:35

Barcelona (Redacció).- El femení del Sant Andreu segueix sense reaccionar. La visita al camp del Vic no ha servit perquè les noies de Sergio Martínez i Roberto Merchan hagin aconseguit canviar la dinàmica d’un equip que s’enfonsa al fons de la taula. Els osonencs s’han imposat per 3-1, derrota preocupant si es té en compte que es tracta d’un rival de la part baixa i, per tant, directe.

Tres derrotes en les últimes tres jornades disputades havien condemnat el femení del Sant Andreu a l’última posició de la classificació. Així doncs, l’equip, conscient de la importància de guanyar el partit, ha sortit amb molta intensitat i motivació amb l’objectiu d’estrenar ràpid el marcador independentment del fred a la capital osonenca.

Amb el control del joc, les visitants han anat creant perill a la porteria defensada per Judith, fins que al quart d’hora de partit Marlene ha quallat una bona acció individual per la banda per assistir a Carla Sagré, que ha creuat la pilota al fons de la xarxa fent impossible l’estirada de la portera rival. El gol, però, ha esperonat el Vic, que ha avançat línies i ha tancat el Sant Andreu al seu propi camp. Així les ocasions quadribarrades s’han esfumat, fet que el Vic ha aprofitat per atacar amb insistència la porteria visitant.

A falta de 10 minuts pel descans, en una jugada aïllada, Carleta ha anat driblant jugadores quadribarrades fins arribar a la frontal de l’àrea i definir amb un xut col·locat a l’escaire de la porteria per establir l’empat a un al marcador. Amb el resultat igualat les locals s’han animat posant en perill l’esquadra visitant sense el premi del gol.

A la represa, el Sant Andreu no ha pogut aguantar l’empenta local, molt motivada per la victòria. D’aquesta manera, el Vic no ha deixat d’insistir a l’àrea rival mentre el Sant Andreu ha disposat també de les seves ocasions per posar-se al capdavant. Carla Sagré no ha pogut controlar bé l’esfèrica per acabar finalitzant i Núria Vila no ha trobat porteria en la seva rematada.

A les acaballes del partit, gràcies al potencial aeri, el Vic ha trobat la seva recompensa a l’esforç després d’una centrada al punt de penal que Carleta, novament, ha rematat al fons de la xarxa. Finalment, en el temps afegit, quan el Sant Andreu buscava el gol a la desesperada, Maria ha sentenciat el duel amb un xut que Natalia no ha pogut blocar.

Així doncs, el Sant Andreu suma la quarta derrota consecutiva i es manté com a cuer de la categoria amb 7 punts a 8 de la permanència.

Fitxa tècnica

Camp: Municipal de Vic.

Vic: Judith Lira, Marta, Júlia (Maria Puig, 89’), Estevez, Júlia, Carla Ventura, Carla Martínez (Olga, 83’), Judith Rivero (Esther, 61’), Raquel Aran, Mar Mazuecos i Ester.

Sant Andreu: Natalia Lopez, Eybis Medina, Júlia Jarque, Muka Esquena, Anna Llaona, Mariona Masferrer, Marta Zaragoza (Clara Bujella, 79’), Michelle Borgstom (Yanira Penin, 45’), Marlene Villanueva (Laia Castilla, 45’), Núria Vila i Carla Sagré (Marta Fernandez, 75’).

Àrbitre: Cristian López. T.G.: Olga /-.

Gols: 0–1, Carla Sagré (13’). 1-1, Carla Ventura (32'). 2-1, Carla Ventura (82'). 3-1, Maria (89').