El Sant Andreu destitueix Piti

15.12.2014 14:54

Barcelona (Redacció).- El Sant Andreu ha comunicat aquest dilluns la destitució del fins ara entrenador, Pere Belmonte ‘Piti’. La derrota del diumenge enfront l’Huracán, que se suma a la gran irregularitat de l’equip (només una victòria en les últimes nou jornades) ha desencadenat la decisió que, des del propi club, s’admet com “traumàtica”. El substitut serà el fins ara tècnic del juvenil A de l’entitat, Rubén García.

La directiva andreuenca ha comunicat la decisió a Piti un cop finalitzat l’entrenament. Des del club s’entén que, després dels darrers resultats, hi havia “la necessitat d’un revulsiu” per mirar de canviar la dinàmica negativa que ha dut l’equip ha estar només dos punts per sobre de la plaça de promoció per evitar el descens.

El recanvi a la banqueta serà un home de la casa. En concret, Rubén García, que fins ara dirigia l’equip juvenil a la Lliga Nacional. Aquest dimarts al matí ja dirigirà el seu primer entrenament i serà l’home que el proper cap de setmana estigui a la banqueta andreuenca a La Murta, per jugar l’important partit contra l’Olímpic de Xàtiva. Des del club s'assegura que es tracta del tècnic defintiu i no pas d'un entrenador pont i, per tant, serà l'encarregat de dirigir l'equip el que resta de temporada.