El Sant Andreu confirma la destitució de Patxi Salinas

11.02.2014 22:22

Barcelona (G.Pérez).- Patxi Salinas ja no és entrenador del Sant Andreu. El club ha confirmat l’acord per rescindir el contracte del tècnic basc. Amb ell deixaran el Narcís Sala el segon entrenador, Alejandro Martínez, i el preparador físic, David Carnero.

Salinas haurà completat set mesos a l’entitat quatribarrada. La seva etapa, esportivament parlant, ha estat marcada per la cara de la Copa del Rei –on l’equip va arribar a setzens de final i es va enfrontar a l’Atlético de Madrid- i la creu de la lliga, on deixa el Sant Andreu en una posició delicada. En el campionat de la regularitat, el tècnic basc ha sumat sis victòries, nou empats i deu derrotes i ha destacat especialment pel pobre bagatge com a visitant.

Després d’un primer tram de campionat on l’equip mantenia el tipus gràcies a la fortalesa al Narcís Sala, a partir del novembre l’equip va mostrar-se molt irregular. De fet, a les darreres onze jornades només ha sumat una victòria (Badalona, 3-1). Això ha provocat que l’equip quedi a un punt de la plaça de promoció de descens i a quatre del descens directe tot just abans de rebre un rival directe com el Llevant B. A aquesta situació cal sumar-li el descontent de l’afició per un entrenador que, tot s’ha de dir, no s’ha sabut guanyar el públic.

En el comunicat, el club no confirma encara el nom del substitut de Patxi Salinas però extraoficialment sí que s’ha confirmat que, tal i com ha avançat RTV Esports, serà el fins ara entrenador del Rubí, Martí Cifuentes. De fet, aquest mateix dimecres podria estar al Narcís Sala per conèixer als seus nous jugadors. Aquest dimarts a la nit, Cifuentes ha fet públic via Twitter un comunicat on oficialitzar la seva marxa del Rubí i, tot i que sense especificar quin és el seu destí, sí que apunta que "hem rebut una proposta esportiva que hem considerat irrefutable". Ja no és cap secret que la proposta prové del Narcis Sala.