El Sant Andreu cau a Maó i segueix sense puntuar

29.08.2011 01:10

Males notícies a Sant Andreu. Ja s'han disputat dues jornades de la 2a Divisió B i els de Piti Belmonte segueixen sense sumar cap punt. Si en el primer partit el botxí va ser l'Andorra, avui ha estat el torn de l'Sporting Mahonés. Els balears han fet un partit molt seriós, i tot i que no han desplegat un gran joc, han estat molt ferms en defensa i han tingut més eficàcia que els barcelonins de cara a porteria.

 

Els ensurts han començat ben d'hora pels visitants. Al minut 7, Morales ha provocat un penal. El porter s'ha redimit del seu error i ha parat el xut de Toni Corbella. Tot i i axò el gol no ha tardat massa en arribar, un altre cop amb Morales com a protagonista. El porter ha agafat amb les mans una passada que venia des del mig camp i l'àrbitre ha assenyalat cessió. El llançament indirecte des de dins l'àrea l'ha aprofitat Berto Vaquero per per pujar el primer gol al marcador al minut 26. L'Sporting Mahonés ha continuat posant setge a la porteria andreuenca, però dues parades de Morales han fet possible que el marcador es quedés com estava.

Piti Belmonte ha buscat la reacció de l'equip fent entrar al terreny de joc Carroza en el lloc de Nando, però l'equip seguia sense rutllar. Els atacants estaven desconnectats i Marcos no ha tingut el retorn somniat a Bintaufa, el que va ser casa seva l'any passat. No ha estat fins l'entrada al camp de Llobet i Quim Araujo, que els quadribarrats han creat sensació real de perill. L'equip ha treballat, però l'espessor dominava el panorama. No es tenien pràcticament ocasions, i les poques que s'han tingut no han estat ben concretades. A més, per acabar-ho d'adobar, l'ex andreuenc Oliver ha estat molt segur sota els pals de l'equip menorquí. Ni l'expulsió del local Jeroni ha estat suficient perquè el Sant Andreu aconseguís marxar de Bintaufa amb un punt sota el braç. Belmonte ha marxat decebut de les balearsi ha reconegut que a l'equip li falta punch: "La setmana passada vam tenir ocasions i no las vam concretar, i avui amb prou feines ens hem acostat a l'altra porteria". Segons Piti, la caus aprincipal de la derrota és que "L'Sporting ha sortit més concentrat que nosaltres i ha estat més encertat de cara a porteria".

Així doncs, segona derrota consecutiva del Sant Andreu i 180 minuts seguits sense marcar un gol. La setmana que ve, els de Piti Belmonte tindran dues oportunitats per redimir-se. Primer el dia 4 contra l'Ontinyent, en partit corresponent a la tercera jornada de lliga, i el dia 7 contra l'Oriola en la segona ronda de la copa del rei. Caldrà veure com respon l'equip després d'aquest mal començament.

 

 

CF Sporting Maonès 1

UE Sant Andreu 0

CF Sporting Maonès: Oliver, Barreda, Jeroni, Genís (Biel Medina 78’), Berto, Toni Corbella (Ignasi 70’), Arkaitz, Nacho del Moral (Micaló 89’), Raul Capó, Camacho i David Sánchez.

UE Sant Andreu: Morales, Fran Grima,  Dídac, Moyano, Rubén, Nando (Carroza 45’), Marc, Xavi Jiménez(Llobet 60’), Eloi, Luis Blanco (Quim Araujo 71’) i Marcos.

Gols: 1-0 Berto Vaquero (26’)

Àrbitre: Vicente Gil Coscollà, del col·legi valencià. Ha mostrat la groga als locals Berto Vaquero, Biel Medina, Jeroni (2) i David Sánchez i als visitants Morales, Eloi i Dídac.