El Sant Andreu, beneficiat al sorteig de la Copa de la Reina

23.01.2015 20:50

Barcelona (G.Adalid).- El femení del Club Natació Sant Andreu ha tingut sort en el sorteig de la XIX edició de la Copa SM la Reina (6-8 de febrer a la Pere Serrat), situant-se al costat oposat del quadre del totpoderós Sabadell. S’enfrontarà al Terrassa en l’últim enfrontament de quarts de final (20.30.h.) per petició del mateix amfitrió.

El conjunt de Javier Aznar ha aconseguit evitar el vigent campió del torneig i les altres dues esquadres punteres al campionat domèstic fins a una possible final. El tècnic madrileny ha demanat prudència. ¨Ho tenim més fàcil per arribar a la final però haurem de competir a un gran nivell si volem ser-hi¨, ha dit Aznar.

Helena Lloret ha valorat el resultat del sorteig: ¨Hem evitat el Sabadell, però el nostre grup és molt competitiu i els nostres rivals no ens ho posaran fàcil. Ho donarem tot per arribar a la final¨. En cas de passar a semifinals les andreuenques s’enfrontarien a l’equip vencedor del tercer encontre de quarts de final: Madrid Moscardó- Rubí, que es jugaria dissabte 7 de febrer (18.45.h).

En el primer grup estan ubicats els tres equips capdavanters de la Divisió d’Honor. El plat fort de la primera jornada de la copa el protagonitzaran Mediterrani i Sabadell (15.15.h.), mentre el Mataró La Sirena es veurà les cares amb el Dos Hermanas (17.00.h.).

El sorteig ha comptat amb nombroses personalitats: Enric Bertran, president de la Federació Catalana de Natació; Àngel Bernet, president del Club Natació Sant Andreu; Raimond Blasi, regidor del Districte de Sant Andreu; Fernando Carpena, president de la Federació Espanyola de Natació, i Santi Siquier, representant territorial de Barcelona de la Secretaria General d’Esport de la Generalitat de Catalunya. Tots ells han destacat en els seus parlaments el potencial de l’entitat andreunca per a organitzar esdeveniments d’alt nivell i han posat èmfasi al moment dolç que està passant el waterpolo femení estatal.