El Sant Andreu assalta la Josep Vallés

07.03.2015 22:59

Barcelona (G.Adalid).-El femení del Club Natació Sant Andreu es troba a 3 punts de la tercera plaça després de derrotar el Mediterrani a la Josep Vallés (5-7). Les andreuenques, tot i no brillar en atac, han efectuat una defensa gairebé perfecta que les ha permès assolir una victòria molt important per mantenir vives les opcions d’aconseguir el seu objectiu a la fase regular.

En els primers compassos de l’encontre l’afició local ha embogit amb el gol que ha inaugurat el marcador obra de la boia Carla Toha assistida per Teresa Gorría. El conjunt dirigit per Javier Aznar ha intensificat la pressió al darrere i ha anat picant pedra en recerca de l’empat. En el 6’ Helena Lloret ha aprofitat una situació de superioritat per anotar l’1 a 1.

A partir d’aquest moment la dinàmica ha fet un gir favorable als interessos visitants. El Sant Andreu ha posat un punt més d’agressivitat i aquest fet ha incomodat molt el Mediterrani. Pilotes al pal, possessions asterils i llançaments rebutjats per Eli Gazulla i la defensa han estat el resultat de les jugades ofensives de Jose Alcázar.

Les waterpolistes d’Aznar han finalitzat el primer període amb la renda mínima gràcies a una diana de Laura Roca als últims segons després d’una bona assistència de Lloret (1-2).

En el segon quart les clares protagonistes han estat les defenses i les porteres fins al 4’. En aquest instant Anna Gual ha efectuat la rèplica local amb un llançament creuat, però l’alegria ha durat poc per la parròquia santsenca, perquè en la jugada posterior l’àrbitre ha assenyat penal a favor del Sant Andreu i Helena Lloret ha superat a Cristina Pérez sense problemes. S’ha arribat el descans amb l’avantatge d’una diana per l’esquadra visitant (2-3).

A la represa el Sant Andreu ha deixat sense marcar a les locals i ha començat de millor manera possible. Ha anotat a la primera ocasió clara després d’una transició ràpida que ha finalitzat la mateixa jugadora que ha transformat la pena màxima en la primera meitat. Quatre minuts més tard Marta Recio ha marcat el cinquè de penal (2-5).

En l’últim quart l’esquadra d’Alcázar ha trobat la manera de trencar la teranyina defensiva de les andreuenques i s’ha emportat el quart parcial. Els primers quatre minuts han estat dominats per les visitants amb gols de Carla Castellà i Noelia Mora. A les acaballes les locals han maquillat el resultat marcant tres vegades (5-7).

Piscina: Josep Vallès

CE Mediterrani: Cristina Pérez, Laura Vicente (1), Ana Gual (2), Alejandra Aznar (1), Teresa Gorria, Aroa Ardanuy, Mireia Bargalló, Elisabeth Hopkins, Hana Vilanova, Carla Graupera, Paula Crespi, Carla Toha (1) i Andrea Dominguez.

CN Sant Andreu: Elisabeth Gazulla, Andrea Garrido, Helena Lloret (2), Carla Castellà (1), Mireia Guiralt, Katelyn Rigler (1), Noelia Mora (1), Silvia Morell, Marta Recio (1), Ariadna Espasa i Desirée Fajardo.

Parcials: 1-2 /1-1 /0-2 /3-2. Total: 5-7.