El Sant Andreu accelera

20.11.2014 14:59

Barcelona (Ò.Dorado).- El sènior masculí de la Unió Esportiva Sant Andreu ha guanyat el seu duel contra el Club Esportiu Alheña per 49-46. Els homes de José Gallemi han sumat la victòria per segona setmana consecutiva i confirmem el bon moment pel qual passa l’equip absolut de la secció de bàsquet.

Els jugadors andreuencs van disputar un partit molt seriós i una de les claus va ser la intensitat defensiva que van demostrar durant els dos primers quarts. “A la segona part l’equip es va relaxar una mica, encara que vam saber aguantar molt bé el resultat”, ha destacat el tècnic del primer equip.

D’altra banda, ha valorat el bon moment que viu el conjunt: “L’equip va millorant dia a dia i comencem a ser més intensos, cosa que facilita poder guanyar més partits. Anem progressant molt bé. S’ha de tenir en compte que estem en formació, però els resultats i les sensacions són bones”.

Amb aquesta nova exhibició, el Sant Andreu ocupa la desena posició amb tres victòries i dues derrotes, tot tenint en compte que ha disputat menys partits que la resta d’equips del grup. El primer classificat és l’Estucom du 16 punts, ja que encara no coneix la derrota en els vuit enfrontaments que ha disputat.

És una victòria molt important que suposa un cop de moral gegant pels jugadors. Les aspiracions d’aquest grup es tornen a rellançar després de superar al cinquè classificat i haver encadenat la segona victòria consecutiva ja que, una setmana abans, es va suar de valent però es van sumar els punts en el desplaçament a Sarrià per enfrontar-se als Escolapis.

El pròxim compromís serà contra el Brafa. Els de Nou Barris ocupen la setena posició. Per tant, es preveu un partit molt complicat en el qual els andreuencs intentaran tornar a exhibir el seu potencial i el bon joc realitzat les darreres jornades amb la intenció de no trencar aquesta bona ratxa que acompanya a l’equip.