El Sabadell pateix però arriba a la final

07.02.2015 18:36

Barcelona (G.Adalid).- El Club Natació Sabadell ha patit més del que s’esperava per guanyar el Mataró-La Sirena (7-6) i aconseguir el bitllet per la final de la Copa de la Reina que és disputarà demà (11.00.h) a la Pere Serrat. Les maresmenques, entrenades per Florin Bonca, han fet un gran partit però els ha faltat efectivitat el tram decisiu.

En els primers compassos de l’encontre els dos conjunts han transformat les seves dues primeres situacions de superiorat en gol. Després han vingut uns minuts de calma i a les acaballes del període han entrat en escena Anna Espar i Maica Garcia que han fet dianes que els ha permès finalitzar el Sabadell finalitzar el quart amb avantatge al marcador (3-1).

En el segon quart les mataronines han portat el ritme de l’enfrontament. Laura Lopez i Clara Cambray han anotat els gols de les Maresme i Anna Espar ha evitat que les de Florin Bonca anessis al descans amb el partit igualat.

A la represa els dos equips han posat més esforços en la defensa i no s’han vist gols fins als dos últims minuts. Les vallesanes s’han sentit més còmodes en el tram final del quart i Espar ha tornat a ser la protagonista en la vessant ofensiva, primer anotant de vaselina i després de penal, a les acaballes del tercer període Ona Meseguer ha retallat distancies després d’un bon llançament creuat.

En l’últim quart el Mataró ha seguit fent una molt bona tasca al darrere i al davant han estat més efectives que el Sabadell, però els ha faltat anotar el gol de l’empat. Les del Florin Bonca s’han quedat a les portes de la gran final de demà.

Fitxa tècnica

CN Sabadell: Laura Ester, Matilde Ortiz , Anna Espar(5), Dagmar Rixt (1), Carla Abellan Melissa Seidermann, Marina Cordobes, Maica Garcia(1), Pilar Peña, Lidia Casado, Olga Domenech, Judith Forca i Elena Sánchez.       

Mataró-La Sirena: Elizabeth Carlson, Arianna Gargnolati, Ona Messeguer (1), Júlia Soler, Alyssa Turza, Alba Bonamusa, Clara Cambray (3), Clara Gibson, Marta Bach, Zoila Quesada Aina Bonamusa i Laura Lopez (2).

Parcials: 3-1/ 1-2 / 2-1/ 1-2. Total: 7-6.