El Sabadell passa per sobre del Mediterrani

06.02.2015 18:14

Barcelona (G.Adalid).- El Club Natació Sabadell ha començat amb força la Copa de la Reina aconseguint una contundent victòria enfront del Club Esportiu Mediterrani (15-2). Les de Sants no han oposat la resistència esperada perquè no han fet una bona selecció de llançaments i han enviat moltes pilotes al pal. Bona prova és que no han aconseguit anotar cap gol en tota la primera meitat.

Els primers compassos de l’enfrontament han estat dominats pel Sabadell amb un atac dinàmic i una defensa consistent que els ha permès mantenir la porteria zero en el primer període. El Mediterrani no s’ha trobat còmode, no ha generat amb garanties cap ocasió de gol i ha enviat moltes pilotes al pal. La millor jugadora d’Europa, Maica Garcia ha anotat al primer gol en els primers 20 segons de partit amb el seu famós revés.

En el segon període s’ha mantingut el monòleg de les vallesanes i les de Sants no han trobat la manera de batre a la porteria rival. Fins i tot la capitana del Mediterrani, Laura Vicente ha fallat un penal. Al descans, el duel estava sentenciat.

A la represa no han canviat gaires les coses. Les vallesanes han seguit fent un partit molt seriós i la nota positiva de les barcelonines ha estat que Teresa Gorria ha marcat el primer gol. Aquesta diana ha reforçat la moral del Mediterrani i s’ha vist una millora en el seu joc. El Sabadell ha acabat, però, de sentenciar l’encontre amb un parcial favorable de 5 a 1.

El conjunt entrenat per les de Jose Alcazar ha jugat en el seu màxim nivell en el quart període, amb defensa més solida i un atac més efectiu. En la primera ocasió Anna Gual anotat el segon pel Mediterrani.

Les noies d’Ignasi Guiu han baixat una mica ritme amb partit vist per sentencia i només han anotat tres gols. El marcador el final del partit mostrava la primera golejada del torneig: 15-2. El Sabadell disputarà la primera semifinal (dissabte, 17.00.h) contra el vencedor del segon partit de quarts: Mataró - Dos Hermanas.    

Fitxa tècnica

Piscina Pere Serrat .

Sabadell: Laura Ester, Matilde Ortiz (1), Anna Espar (1), Dagmar Rixt (2), Carla Abellan, Melissa Seidermann, Marina Cordobes (2), Maica Garcia (1), Pilar Peña, Lidia Casado(1), Olga Domenech (3), Judith Forca (3) i Elena Sanchez.       

Mediterrani: Cristina Perez, Laura Vicente, Anna Gual (1), Alejandra Aznar, Teresa Gorria (1), Aroa Ardanuy, Mireia Bargallo, Anne Hopkins, Hanna Vilanova,  Carla Graupera, Paula Crespi, Carla Toha i Andrea Dominguez.      

Parcials: (3-0/ 4-0/5-1/ 3-1). Total: 15-2.