El Sabadell no dóna opció

14.05.2015 01:43

Barcelona (G.Adalid).- El femení del Club Natació del Sant Andreu ha caigut derrotat en el primer partit de la final del play off pel títol de lliga enfront del totpoderós Sabadell (5-14). Sense fortuna de cara a porteria i amb una defensa poc solida les andreuenques no han mostrat la resistència esperada tot i tenir una Pere Serrat entregada fins el final de l’encontre.

En el primer quart el conjunt local ha estat incapaç de fer mal a la porteria visitant. La mala selecció de llançaments, els pals i la dificultat de superar la teranyina defensiva vallesana han estat les dificultats a la parcel·la ofensiva en clau andreuenca.

El guió pel Sabadell, en canvi, ha estat ben diferent. A cada atac el conjunt dirigit per Nani Guiu ha generat sensació de perill. A la primera acció de perill sabadellenca Maica Garcia ha inaugurat el marcador des dels dos metres. En el 5’ ha arribat el segon amb gran cop de canell de la capitana, Olga Domènech. Dos minuts més tard Pilar Peña ha superat Gazulla amb una diana col·locada i a les acaballes del període Mati Ortiz ha fet el quart amb llançament llunyà (0-4).

En el segon quart les locals han fet acte de presència. En el 2’ ha arribat el primer gol del Sant Andreu de mans d’Helena Lloret després d’executar perfectament una pena màxima. A la jugada barcelonina posterior Noelia Mora feia el segon amb un llançament exterior imparable per Laura Ester. Quan semblava que el Sant Andreu agafava la directa Anna Espar ha fet emmudir la parròquia andreuenca amb un gol de vaselina.

Un minut després Helena Lloret ha efectuat la rèplica local enviant la pilota a l’escaire en una jugada de superioritat. El Sabadell ha finalitzat la primera meitat amb tres a dalt gràcies a un gol de Mati Ortiz als dos metres (3-6).

A la represa les vallesanes han tornat agafar el control de l’enfrontament imposant més agressivitat en totes les facetes del joc. En el tercer quart el Sant Andreu només ha fet una diana. Una de les poques passades interiors enviades amb èxit ha significat el gol de Laura Roca. Els tres del Sabadell han arribat aprofitat accions de superioritat (4-9).

El quart període ha estat demolidor pel Sant Andreu tot i el bon inici de les noies d’Aznar. Eli Gazulla ha aturat una penal a Pareja i Marta Recio ha respòs ràpidament el gol de Maica Garcia. Però a falta de tres minuts per finalitzar el partit les andreuenques han notat el desgast físic i mental que et provoca enfrontar-te al millor equip del planeta i ha encaixat quatre gols més sense massa oposició (5-14).

El Sant Andreu hauria de guanyar el proper dissabte a la Carles Ibars (12.00.h) per forçar el partit de desempatat i seguir viu en la lluita pel títol de la lliga. L’equip és conscient de les dificultats de superar un rival que, en els darrers anys, només ha perdut un partit oficial.