El resultat convenç, el joc no

21.10.2014 23:03

Barcelona (L.Espallargas).- No acaba de convèncer. El joc del juvenil A del Sant Andreu no acaba d'agradar a la parròquia quadribarrada. No obstant això, l'equip és efectiu i permet que una jornada més s'emporti els tres punts. Després d'una mala ratxa de dues derrotes consecutives, el Sant Andreu s'ha imposat per 3 a 0 al Unificació Bellvitge en el Narcís Sala. La pólvora ofensiva dels quadribarrats ha permès que tinguessin els partit controlat en tot moment encara que el seu joc no satisfés a Rubén García.

Quan el Sant Andreu no té la possessió de la pilota, pateix i de valent. D'aquesta manera ho han notat els quadribarrats durant la primera part. Els jugadors s'han situat molt allunyats els uns dels altres i això ha provocat que les passades fossin molt complicades. Amb dificultats per connectar les diferents línies de l'equip, els quadribarrats no han tingut el control de la pilota. Tanmateix, s'han avançat en el marcador en l'única arribada a pilota aturada dels andreuencs en tota la primera part. Xavier Pérez ha enviat la pilota al fons de la xarxa en un llançament de falta al minut 14.

Al segon temps, Rubén García ha introduït canvis per buscar algun revulsiu al joc de l'equip. Els quadribarrats han millorat, però han continuat tenint molt dubtes a l'hora de construir les jugades.

L'avantatge mínim en el marcador perillava davant d'un conjunt que en qualsevol moment podia establir la igualada en el marcador. Les esperances dels de l'Hospitalet de Llobregat s'han esvaït en cinc minuts. Aquest és el temps que ha tardat el Sant Andreu  per eixamplar distàncies per partida doble al marcador. Primer, amb un gran gol de Brian Ragageles en el minut 66 i, pocs minuts després, Albert Parraga ha tancat el marcador amb el tercer dels quadribarrats.

El joc del Sant Adnreu a la segona part no ha acabat de ser allò que l'entrenador buscava. De totes maneres, han millorat molt respecte la primera part en la que s'ha vist els pitjor 45 minuts de tota la temporada.

Camp: Narcís Sala. 200 espectadors.

Sant Andreu: Pau Otero, Roger Vives (Ferran Roca 45'), Jordi Méndez, Pol Huerta, Nicolás Costa, Guillem López, Brian Ragageles, Joel Armengol (David Ortega 72'), Xavier Pérez (Alberto García 61'), Oriol Fernández (Albert Parraga 68')i Sergio Velarde.

Unificació Bellvitge: Roger Boixaderas, Leonardo Cangiotti (Borja Sebastián 67'), Adam Farré, Sergio González (Adrián Martos 75'), José Guerrero, Mario Saborido (Eric Jiménez 45'), Pol Ballesteros, David López, David Jiménez, Albert Jorba i Ezequiel Palomares (Oscar Jiménez 67').

Àrbitre:  Rebollo López. T.G.: Brian Ragageles, Pol Huerta i Nicolás Costa / Mario Saborido, Leonardo Cangiotti, Raúl Paje, Eric Jiménez (2,  84’) i Adrián Martos.

Gols: 1-0, Xavier Pérez (14’). 2-0, Brian Ragageles (66’). 3-0, Albert Parraga (70’).