El que bé comença....

14.02.2014 19:06

Sabadell (G.Pérez).- El femení del Club Natació Sant Andreu ha complert els pronòstics i s’ha classificat per a la semifinal de la Copa de la Reina de waterpolo, que es disputa aquest cap de setmana a la piscina de Can Llong, a Sabadell. Les noies de Jordi Timblau han fet valer el seu gran inici de partit per derrotar el CN Moscardó per 8-14.

I és que el primer quart ha estat decisiu per al devenir del primer partit de quarts de final del torneig del KO. Les andreuenques han saltat a la piscina endollades al cent per cent i no han donat opció al rival. S’han imposat clarament en el parcial per 2-6. Un cop inicial davant del quals les madrilenyes ja no han tingut capacitat de reacció.

La resta del duel ha estat més equilibrat, però les andreuenques, amb una gran actuació de Marián Díaz, amb 4 gols, han controlat en tot moment que el rival no tingués opcions de retallar diferències. De fet, després del 2-2 del segon quart, el tercer i el quart han estat de nou de les de Jordi Timblau. Per la mínima, 2-3 en els dos casos, però el CN Sant Andreu s’ha imposat en els dos darrers parcials i ha certificat una justa victòria.

El tècnic andreuenc es mostrava molt satisfet tant pel resultat com per la imatge donada. “Han sortit endollades i conscients que, a més, calia aturar la seva defensa i el seu joc interior”, ha apuntat Timblau.

Les andreuenques es jugaran el passi a la final contra el CN Mataró La Sirena. Les del Maresme, en el segon partit de la jornada, no han donat opció al seu rival, el CN L’Hospitalet, al qual han superat per 4-14. Timblau és plenament conscient que el partit serà tot una prova de foc. “Ells venen amb vuit olímpiques”, ha recordat, tot i mostrar-se esperançat ja que “en el darrer partit vam guanyar per cinc gols, però això és la Copa”.

L'altre semifinal la disputaran el gran favorit, el CN Sabadell contra el CN Mediterrani. Les vallesanes s'han imposat per 14-3. De la seva banda, les de Sants també han superat amb facilitat el seu rival, el CN Terrassa, per 5-11.