El primer triomf no pot trigar més

17.09.2011 17:37

Guanyar, guanyar... o guanyar. No hi ha cap més opció. El Sant Andreu necessita sumar davant l’Olímpic de Xàtiva el primer triomf de la temporada en lliga per recuperar confiança després de l’irregular inici de campionat. La bona imatge oferta ara fa una setmana al camp del ‘coco’ del grup, l’Atlético Baleares, ha de servir per donar moral en un duel, a priori, contra un dels possibles rivals en la lluita per aconseguir la permanència.

Diverses són les claus a tenir en compte en aquest duel, que fa molts anys que no es vivia al Narcís Sala. La primera, mantenir la solidesa defensiva de Mallorca i no encaixar gols; la segona, i lligada amb la ja esmentada, avançar-se en el marcador. Fins ara, el Sant Andreu no s’ha trobat mai per davant i fer-ho pot ajudar a jugar amb més tranquil·litat i confiança. A més, no hem d’oblidar, el gol segueix sent una altra assignatura pendent. Aconseguir transformar les ocasions que es generen també serà important.

L’entrenador andreuenc, Pere Belmonte ‘Piti’, tornarà a tenir les mateixes baixes que ara fa una setmana a les illes. Així, ni Eloi ni Borja ni Melo s’han recuperat de les seves respectives lesions i, per tant, els tocarà tornar a patir des de la grada. La resta de membres de la plantilla estan convocats i no serà fins poc abans del partit quan es defineixin els darrers descartats.

De la seva banda, el conjunt valencià arribarà al Narcís Sala amb l’objectiu de repetir el resultat del seu darrer desplaçament, quan va sumar els tres punts al camp del Llagostera. En aquell partit, va fer servir una de les millors armes de Toni Seligrat, l’estratègia, un aspecte al que els jugadors quatribarrats hauran d’estar molt atents. El tècnic de l’Olímpic podrà comptar amb tota la seva plantilla amb l’única excepció del veterà Rifaterra, que ja es va perdre el duel de la setmana passada per una inflamació a la cama dreta.

L’Olímpic no visita el Narcís Sala des de fa vint anys. Llavors, també a Segona B, la temporada 1990-91, va caure golejat amb estrèpit per 5-0. De fet, les tres visites fetes en aquesta categoria les ha saldat amb derrota i des del seu únic triomf, per 0-1, ha plogut molt i molt. Va ser la temporda 1949-50 i en Tercera Divisió.  

Com cada setmana, el partit el podreu seguir des de les 12, el partit a Ràdio Trinitat Vella, i des d'una estona abans, la prèvia, a www.rtv-fm.com o al 91.6 de l'FM des del  barri de Sant Andreu.