El Prat seguirà defensant el títol

08.08.2014 00:51

Barcelona (G.Adalid).- L’últim semifinalista del Torneig d’Històrics del Futbol Català és el Prat, l’actual campió de la competició, que ha guanyat els seus dos partits contra el Santfeliuenc i el Peralada, pel mateix resultat, 1-0. Aquest divendres, les semifinals presentaran un cartell de luxe: Montanyesa-Sant Andreu i Badalona-Prat.

En el primer partit, que presentava un derbi del Baix Llobregat, el Santfeliuenc ha fet un monòleg ofensiu gairebé en tot l’enfrontament però tot i crear perill als dominis d’Eric els homes d’Andrés González no han aconseguit marcar. En el minut 26, Cano ha forçat una falta dins l’àrea de Carrasco. Ell mateix ha estat l’encarregat d’executar-lo però el xut a l’estil Panenka ha acabat estavellant-se al travesser. El davanter del Santfeliuenc ho ha tornat a intentar tres minuts més tard, però el porter potablava li ha guanyat la partida novament.

La pressió del Prat ha fet efecte, i finalment, al minut 42, Carlitos ha marcat amb un xut potent des de la frontal de l’àrea. El resultat final ha estat 1-0 tot i una última ocasió claríssima del Santefeliuenc que el defensa Carrasco ha tret sota pals

En el segon partit, s’han enfrontat dos debutants al torneig i el Peralada ha començat amb intensitat. La primera oportunitat ha sigut pel conjunt de Nacho Castro, amb un llançament de falta des de la frontal que ha sortit per sobre la porteria. L’equip del Baix Llobregat ha reaccionat i, en tot just quatre minuts, ha sentenciat el duel. En el 10’, Ivan Peralta ha recollit una pilota dins l’àrea que ha sabut aprofitar per marcar el primer gol del Santfeliuenc. I en el 14’, Maldo ha fet el segon després de rebre una bona assistència de Pol.  Després d’aquests instants de bogeria l’encontre ha agafat una dinàmica d’imprecisions ofensives per part dels dos equips i el resultat no va variar.

El Peralada i el Prat han tancat l'ultima jornada de la fase de grups. Els gironins necessitaven guanyar als pratencs per tres gols de diferència si volien disputar les semifinals. Per això, han sortit a totes i en el minut 6 i 7 Pol han tingut dues ocasions de gols sense fortuna.

En canvi el Prat ha evidenciat que amb l’empat a zero o la victòria per la mínima ja li era suficient per seguir defensant el títol. Per aquesta raó ha fet un joc poc vistós, amb més preocupacions per evitar problemes al darrere que no pas amb vocació ofensiva.

A falta de set minuts per finalitzar l’enfrontament el conjunt de Pepe Delgado ha trobat la fórmula per fer gol. Nacho del Moral ha xutat i el refús del porter del Peralada l’ha caçat l’ex del Sant Andreu David Llobet, que ho ha aprofitat per marcar el 0-1 definitiu.