El Prat, primer rival del Sant Andreu a la Copa Federació

01.09.2014 23:23

Barcelona (L.Espallargas). – El Sant Andreu es veurà les cares amb l’AE Prat en el Complex Esportiu Municipal Sagnier en la primera ronda de la fase catalana de la Copa Federació (o RFEF). Així doncs, el primer rival serà un conjunt conegut, ja que l'any passat va baixar a Tercera Divisió. L’altre aparellament enfrontarà el CF Montañesa i el CF Badalona al Municipal Nou Barris. Tots dos partits es disputaran el dimecres 15 d’octubre amb horaris encara pendents de definir.

D’aquesta manera, el club andreuenc participarà en una competició que no va disputar l’any passat ja que es va classificar per jugar els setzens de final de la Copa del Rei davant l’Atlètic de Madrid. Dos anys més tard, el Sant Andreu torna a la Copa Federació després de no classificar-se per la Copa del Rei en haver quedat en la quinzena posició la temporada passada.

Tot i així, aquest torneig porta bons records al club quadribarrat ja que ara fa dues temporades, en la 2012-2013, el Sant Andreu va participar en la Copa Federació i es va proclamar campió per primer cop en la seva història després de vèncer per 4 a 0 a La Hoya Lorca CF. Aquest, a més, ha sigut el primer i únic títol a nivell estatal que ha guanyat el Sant Andreu. El trofeu va arribar acompanyat d'un premi econòmic de 90.000€ que va reforçar l'economia del club.

Aquest campionat, però, no només té un bon regust de boca per l’aficionat quadribarrat, sinó també per ‘Piti’ Belmonte que era l’entrenador que va portar el Sant Andreu a ser campió de la Copa RFEF.