El play off es complica

05.02.2014 22:54

Barcelona (G.Pérez).- La quarta plaça de la Divisió d’Honor de waterpolo ja està a vuit punts del Club Natació Sant Andreu. Els homes de Xavi Julià ha caigut derrotats enfront el CN Terrassa per 4-8 a la Pere Serrat mentre que el Mediterrani, en un intens duel amb el Canoe, ha guanyat per 11-12. Així, el marge d’error a la segona volta si es vol recuperar opcions de play off queda reduït a gairebé res.

Un cop més, la falta d’eficàcia ofensiva ha condemnat els andreuencs, que han mantingut el duel equilibrat fins avançat el tercer quart. De fet, es van avançar al marcador però els egarencs van reaccionar amb contundència i van situar un 1-3 al marcador. Malgrat això, l’equip de Xavi Julià ha reaccionat i en un bon segon període ha aconseguit igualar el duel. Al descans, s’ha arribat amb 3-3.

En el tercer i quart període, però, el Sant Andreu s’ha enfonsat. Només ha estat capaç d’anotar un gol mentre veia que, malgrat la bona tasca defensiva, els egarencs ampliaven poc a poc la diferència fins el 4-8 definitiu. Clau ha estat la figura de David González, amb fins a quatre dianes. El jugador s’ha convertit en un malson per als andreuencs.

El proper dissabte, el Sant Andreu visitarà la piscina d’un altre rival vallesà, el CN Sabadell. I ho farà amb l’obligació de sumar els tres punts. Qualsevol altre resultat podria deixar la quarta plaça ja gairebé com una quimera.

Fitxa tècnica

CN Sant Andreu: Ramon Santís, Adrià Sanz (1), Jackson Daniel, Javier Gorría (1), Sergi Trilles (1), Joel Esteller, Filip Tenzera, Erik Brugé (1), Ricardo Gracia, Arnau Escarré i Tomas Bruder.

CN Terrassa: Iñaki Aguilar, Xavier Serra, Sergi Mora (1), Ricard Alarcón (1), Óscar Aguilar (1), Óscar Carrillo (1), Abraham Alcaide, Jordi Pérez, Iván Gallego, Donat Galeev i David González (4).

Parcials: 1-2 / 2-1 / 1-3 / 0-2 (4-8).