El play off de lliga en joc

10.04.2015 15:47

Barcelona (P. Mitjans).- Les opcions del Club Natació Sant Andreu per jugar el play off de lliga passen per la Pere Serrat, i és que l'equip masculí disputa dissabte una autèntica final contra el Mataró Quadis. Els nois de Xavier Julià són setens a la classificació amb un punt més que el seu rival i amb només tres punts de marge respecte el Natació Catalunya, el primer equip que queda fora de les places privilegiades. Així doncs, un enfrontament que podria deixar pràcticament certificat el bitllet pel play off quan només queden tres jornades per disputar.

Després de l'aturada de Setmana Santa, els nedadors del Sant Andreu tornen amb la moral reforçada per la victòria que van aconseguir a la piscina Sant Jordi en l'últim enfrontament i contra un altre rival directe com és el Poble Nou Enginyers (10-11). Per la seva banda, els mataronins també arriben a l'enfrontament amb un bon regust pels tres punts que van sumar contra el penúltim classificat de la Divisió d'Honor, el Waterpolo Navarra.

Un duel d'alt voltatge tenint en compte que quan només resten nou punts en joc, hi ha cinc equips – separats per tres punts – que es disputaran les últimes tres places del campionat final de lliga. D'aquesta manera, el Natació Barcelona és cinquè amb 26 punts, els mateixos que té el Sant Andreu que és sisè. 25 en té el Mataró Quadis que ocupa la setena plaça, i 23 en tenen el Catalunya i el Poble Nou que són novens i desens respectivament.

Per tant, una victòria andreuenca permetria als de Julià disposar d'una renda de quatre punts respecte els del Maresme, i poder disposar d'un coixí de sis unitats si el Poble Nou perd el seu compromís contra el Natació Sabadell – tercer a la taula – i si Mediterrani supera el Natació Catalunya. Una combinada que deixaria al Sant Andreu gairebé classificat pel play off. I només gairebé perquè a causa de tenir el gol average perdut amb Poble Nou i amb Catalunya, no certificaria definitivament el bitllet aquesta setmana.

Però tot això són suposicions i tot s'acabarà decidint dins les respectives piscines. Dissabte, a patir de les 16h de la tarda i des de la Pere Serrat, el Sant Andreu jugarà l'antepenúltima jornada de la fase regular de la Divisió d'Honor Masculina contra el Mataró Quadis. En el precedent del partit de la primera volta, els andreuencs van guanyar per 9-10 als mataronins.