El Patí Congrés torna a empatar

23.03.2015 16:39

Barcelona (Redacció).- El Club Patí Congrés ha sumat aquest cap de setmana un altre empat. Els groc-i-negres visitaven una de les pistes més complicades de la lliga de Nacional Catalana i han aconseguit un resultat d'1-1 davant el GEIEG gironí. Un punt que deixa als barcelonins en la zona tranquil·la de la classificació, però que els torna a deixar un regust agredolç ja que en l'última jugada del matx han tingut la victòria a tocar.

Cap dels dos equips ha imposat un ritme elevat de joc i tant el GEIEG com el Congrés construïen jugades llargues amb la pilota quan la recuperaven la possessió. Però en el minut 10 de joc, un contraatac iniciat per Palomeras ha sorprès la defensa local i Mitjans, amb una rematada al segon pal, ha fet pujar el primer gol del matx. L'avantatge visitant però, no ha durat gaire. I és que 2 minuts més tard, el GEIEG ha disposat d'un penal que ha acabat al fons de la xarxa. Encara quedaven 10 minuts per arribar al descans però ni la dinàmica de l'encontre, ni el marcador, han variat.

En els primers minuts de la represa, cap dels dos equips ha sortit amb una marxa més i el ritme pausat del joc ha continuat igual que en la primera part. Ha estat en el tram final de partit – a falta d'uns 10 minuts per a la conclusió – quan els conjunts han apostat per un joc més directe i s'han aproximat amb més claredat a la porteria rival. Així, el Patí Congrés ha comptabilitzat fins a dues rematades al pal i el GEIEG fins a tres. El marcador continuava sense moure's.

El resultat s'hagués decantat cap als visitants si, en l'última jugada del duel a 4 segons per a la conclusió, un contraatac de dos jugadors groc-i-negres contra la porteria del GEIEG hagués acabat al fons de la xarxa. Però el porter ha aconseguit aturar la rematada del Congrés i acte seguit l'àrbitre ha indicat el final de l'enfrontament.

Segon empat consecutiu deixa al Club Patí Congrés en la vuitena posició i amb 32 punts, a 14 unitats del descens i a 3 del proper rival dels barcelonins, l'Olot.