El Patí Congrés tanca l'any amb un empat agredolç

21.12.2014 18:06

Barcelona (Redacció).- El Club Patí Congrés ha empatat a tres amb el Club Patí Masquefa en un enfrontament igualat i que ha començat perdent per 0-3. En el darrer encontre de 2014, els nois d'August de Nòbregas han sabut reaccionar a temps i, amb dos gols d'Oriol Palomeras i un de Marc Aubtes, han igualat el marcador. La falta d'encert dels locals els ha allunyat de la victòria.

En la primera meitat, el Masquefa ha aprofitat els errors locals i, tot i no disposar del control del joc, ha creat perill a l'àrea local en diverses ocasions. Els ràpids contraatacs dels visitants i la manca de solidesa defensiva dels groc-i-negres – en aquest duel de verd-i-negres – han condemnat els locals que han vist com en uns minuts, l'electrònic reflectia un 0-3 en contra. Abans del descans però, Oriol Palomeras ha retallat distàncies i ha situat un 1-3 que ha donat esperances al Congrés.

A la represa, el domini del partit ha canviat de mans i els jugadors d'August de Nòbregas han inquietat amb més insistència la defensa rival. D'aquesta manera, Palomeras ha tornat a trobar porteria i ha anotat el 2-3. La igualada ha hagut d'esperar fins als últims deu minuts. Marc Aubets, amb un llançament llunyà, ha situat el 3-3. El Congrés ha continuat buscant el gol de la remuntada però al final, no l'ha pogut culminar.

Amb aquest punt, el Club Patí Congrés tanca l'any situat a la zona mitja de la taula – en novena posició – amb vint unitats sumades i uns registres de sis victòries, dos empats i cinc derrotes. El proper enfrontament, ja al 2015, serà a la pista del quart classificat, el Taradell.

CP Congrés (3): A. López, A. Melich, M. Aubets (1), A. Aubets, R. Surís, O. Palomeras (2), C. Nebot, C. Fernández, P. Mitjans i V. Cruz.

CP Masquefa (3): J. Gallart, J.Raja, A. Gramunt, A. Carbó, J.P Esteller (2), I.Carreño (1), J.M Garrido i I. Garrido.

Incidències: Tretzena jornada de la lliga de Nacional Catalana celebrada a la pista Cristina Clota de Barcelona.