El Patí Congrés suma una altra victòria com a local

16.02.2015 17:07

Barcelona (Redaccio).- El Club Patí Congrés ha sumat la segona victòria consecutiva a la pista Cristina Clota en superar per 7-5 el Shum Maçanet. El cuer de la Nacional Catalana arribava a Barcelona amb la intenció de complicar les coses als groc-i-negres i ho ha aconseguit; tres gols consecutius en els últims deu minuts han fet perillar una victòria local que semblava sentenciada.

L'encontre ha començat boig, i un gol per a cada conjunt quan només s'havien jugat 50 segons feia preveure un encontre entretingut. En una jugada posterior, l'àrbitre ha xiulat penal i els gironins han tornat a avançar-se al marcador. A partir d'aquest moment, el Congrés ha reaccionat i amb quatre gols consecutius abans de la mitja part ha capgirat el resultat i ha fet pujar el 5-2 a l'electrònic.

A la represa, els nois d'August de Nóbregas han reduït una marxa. Tot i així, han aconseguit ampliar la renda fins al 7-2. Han estat uns minuts de diverses interrupcions que han refredat encara més el matx. D'aquesta manera, el Shum Maçanet ha aprofitat la badada local i, sense res a perdre, s'ha llançat a l'atac, que s'ha traduït amb tres gols seguits que han fet apujar la tensió i els nervis a l'encontre. Amb el 7-5, els visitants han disposat d'una falta directa per retallar encara més la diferència. Però el porter del Congrés ha tornat a fer acte de presència i ha evitat el gol.

Una victòria que deixa a l'equip barceloní en una positiva sisena posició – amb trenta punts sumats – i lluny de la zona de descens. La propera setmana s'atura la competició però en dues setmanes, el Club Patí Congrés tornarà a disputar un nou encontre a la pista Cristina Clota contra l'Hoquei Club Alpicat.