El Patí Congrés suma un punt in extremis

19.01.2015 17:20

Barcelona (Redaccio).- El Club Patí Congrés ha dit adéu a les opcions de classificar-se per la Copa Generalitat després d'empatar a 6 gols amb el Club Patí Roda. Els barcelonins han pagat car el mal inici de partit i no ha estat fins als últims instants que han aconseguit empatar un encontre que tenien coll amunt. Un resultat que deixa al Patí Congrés en una tranquil·la setena posició un cop acabada la primera volta.

La mala primera meitat ha condemnat al Patí Congrés. El 3-0 amb què s'ha arribat al descans ha estat fruit de l'encert de cara porteria i la bona defensa visitant, juntament amb la manca d'idees en atac dels locals. Al principi de la segona meitat, els groc-i-negres han aconseguit retallar la diferència amb un gol de Palomeras. Però acte seguit, el Roda ha ampliat el marcador amb dues dianes i ha situat l'1-5.

L'encontre semblava sentenciat, però els jugadors d'August de Nóbregas han sabut reposar-se del cop i amb tres gols consecutius han establert el 4-5 a l'electrònic a falta de sis minuts per a la conclusió. Aleshores, el Roda ha tornat a ampliar les diferencies però una vegada més el Patí Congrés – amb dos gols en tres minuts – ha tornat a fer acte de presència i ha fet pujar el definitiu 6-6.

Tot i no aconseguir el bitllet per la Copa, el Club Patí Congrés tanca la primera volta de la lliga de Nacional Catalana en una meritòria setena posició.