El Patí Congrés presenta de forma oficial la pista coberta “Cristina Clota”

15.09.2014 16:34

Barcelona (G.Adalid/P.Mitjans).-El Club Patí Congrés va inaugurar diumenge la pista coberta “Cristina Clota” en l’acte de presentació de la nova instal·lació. Els parlaments de la presidenta de l’entitat, així com de les diferents personalitats convidades, van ser els encarregats de presidir un esdeveniment que va finalitzar amb una exhibició de patinatge artístic i amb un partit d’hoquei entre l’equip de Nacional Catalana del Congrés i la Selecció Catalana Absoluta.

La presidenta del Club Patí Congrés, Cristina Clota, va donar el tret de sortida a la inauguració de la coberta amb unes paraules d’agraïment: “Vull donar les gràcies a tots aquells que m’han acompanyant aquest cinc anys per fer aquest gran pas”. Un discurs que va seguir amb la idea de no deixar de lluitar per aconseguir l’objectiu final; el pavelló.

Després de les paraules de Clota, el president de la Federació Catalana, Ramon Balsiana, i el Secretari General d’Esports de la Generalitat de Catalunya, Ivan Tibau, van agrair l’esforç de l’Ajuntament de Barcelona per construir una coberta en una època on els recursos econòmics són escassos. També van coincidir en el salt qualitatiu que farà el Patí Congrés amb la millora de la pista. Finalment, el Regidor d’Educació i Universitats de l’Ajuntament de Barcelona, Gerard Ardanuy, va elogiar la bona tasca que realitza el club en l’esport base i va comentar que “s’està treballant en el projecte executiu perquè definitivament l’entitat disposi d’unes instal·lacions dignes”.

La sorpresa de la tarda va arribar després de les paraules de les personalitats convidades. Carles Gallén, cap de premsa de l’entitat, va desvelar que la pista coberta portaria el nom de la dirigent principal del Patí Congrés, Cristina Clota. Un homenatge als 23 anys de feina ininterrompuda i vinculació al club.

En l’àmbit esportiu, la primera secció a sortir a la pista va ser la de patinatge artístic, la qual va realitzar diverses exhibicions amb el plat fort de l’actuació de la patinadora internacional, Carla Nonell. L’altre secció, la d’hoquei patins, es va encarregar de posar punt final a l’acte amb  l’encontre amb la Selecció Catalana. Un enfrontament que va ser un autèntic espectacle per als aficionats d’aquest esport ja que tots dos conjunts van disputar-se la victòria fins els últims minuts. El partit va finalitzar amb un just empat a cinc i amb un protagonista destacat; Oriol Palomeras, que va marcar tres gols i va empatar el matx en l’últim sospir.