El Patí Congrés es deixa empatar en l'últim sospir

16.03.2015 17:26

Barcelona (Redacció).- El Club Patí Congrés ha trencat la ratxa de dos partits consecutius sense guanyar però ho ha fet amb un regust agredolç. Els groc-i-negres han empatat 6-6 davant el Noia Freixenet "B" en un partit que els visitants han empatat sobre la botzina amb un xut llunyà que s'ha colat a la porteria local. Un empat que deixa al Congrés en la novena posició de la taula.

El duel ha començat amb un domini local que els de l'Alt Penedès han trencat amb un penal a favor que ha suposat el 0-1. Tot i el desavantatge en el marcador, el Patí Congrés ha continuat buscant la porteria rival i dos penals pràcticament consecutius els ha transformat Romà Surís per capgirar l'electrònic. Abans del descans, tots dos conjunts han disposat d'oportunitats per moure el resultat però ha estat Oriol Palomeras qui ha fet el 3-1. Una primera meitat que s'ha vist afectada per una acció fortuïta en què Marc Aubets ha rebut l'impacte de la pilota a la cara i ha hagut de deixar la pista. Al final, tot ha quedat en un ensurt.

A la represa, els locals han eixamplat la diferència amb un gol molt ràpid de Nebot. El Noia però, ha aguantat l'envestida local i s'ha aproximat al marcador amb dos gols seguits. Així, amb el 4-3 els visitants han disposat d'una falta directa per empatar que Alex López ha aturat amb seguretat. I de l'empat s'ha passat al 6-3. Dos gols – de Nebot i de Surís – han donat una avantatge al Congrés que semblava definitiva a manca de 8 minuts per a la conclusió. Però, novament, els visitants han anotat dues dianes consecutives i han posat la por al cos als locals. A manca de 3 segons, l'àrbitre ha indicat passivitat en contra del Congrés i els groc-i-negres han cedit la pilota al rival. El Noia ha recuperat la possessió i amb un xut llunyà sobre la botzina mal defensat pels locals han situat el definitiu 6-6.

Un empat amb regust a derrota per al Congrés que deixa a tots dos equips amb les mateixes unitats a la taula. La propera setmana els groc-i-negres visitaran, diumenge al matí, la pista del GEIEG gironí.