El Patí Congrés demana el suport de la 'marea groga'

07.03.2015 11:35

Barcelona (Redacció).- El segon equip del Club Patí Congrés, que juga a la categoria de la Segona Catalana, disputa diumenge al matí un partit transcendental per assolir l'objectiu de la temporada; ascendir de categoria i tornar a la Primera Catalana. Els nois de Ferran Cussó visiten la pista de la UE Horta – segon classificat, amb els mateixos punts que el Congrés i el líder de la categoria, el Corbera – i per això des del club s'ha demanat el suport dels aficionats groc-i-negres; s'ha demanat que la 'marea groga' es desplaci fins a Horta.

Corbera, Horta i Congrés es disputen des de les primeres mesos de competició dues places per assolir l'ascens. Després de disset jornades disputades, el Corbera i el Congrés han perdut dos partits durant la temporada. Els del Baix Llobregat contra Horta i Sant Just, i els barcelonins contra Alpicat i el mateix Corbera. Per la seva banda, l'Horta és el que ha aconseguit millors resultats ja que només n'ha perdut un i està a l'espera de disputar un encontre aplaçat.

D'aquesta manera, el partit de diumenge és vital per al Patí Congrés ja que una victòria permetria als groc-i-negres deixar enrere un rival directe. Una derrota però, suposaria quedar-se a tres punts de l'Horta – encara amb un partit pendent – i a tres d'un Corbera que tindria el gol average molt favorable després de la victòria aconseguida a la pista Cristina Clota per 8-2.

El partit de diumenge decantarà, pràcticament, el desenllaç final de lliga. A partir de les 12 del matí, i al pavelló del club del barri d'Horta, el Patí Congrés tindrà l'oportunitat de deixar encarat l'ascens de categoria amb l'ajuda de la 'marea groga'.