El Patí Congrés comença la temporada sota cobert

02.09.2014 14:45

Barcelona (P.Mitjans).- Amb l’arribada del mes setembre, el gran gruix d’equips del Club Patí Congrés han iniciat la pretemporada. Aquest any, a diferència de la resta, els jugadors de la base han gaudit d’una millora de les instal·lacions de la Pegaso i han pogut fer els primers entrenaments amb la pista coberta.

Una setmana abans però, el Nacional Catalana, el Segona Catalana i l’equip júnior ja van exercitar-se sota les ordres del nous tècnics; August de Nòbregas i Joan Mateu, així com de Ferran Cussó. Amb sessions de treball diàries, els jugadors van començar a agafar la forma física de cara a la nova temporada i van experimentar les primeres sensacions després de l’aturada estiuenca.

Els integrats d’aquestes plantilles però, no van poder estrenar la coberta perquè durant la darrera setmana d’agost els operaris encara treballaven per ultimar els detalls de remodelació de la pista Pegaso. Per aquest motiu, es van exercitar a la pista Torroella.

Així, el primer dilluns de setembre s’havia de dur a terme el primer entrenament sota cobert, però uns problemes als focus que il·luminen la nova instal·lació ho van impedir. Únicament la van poder estrenar els equips base que entrenaven a la tarda.

No obstant, s’espera que a partir d’avui dimarts ja es pugui començar a utilitzar la pista en horari nocturn. Cal destacar també, que el Patí Congrés ha donat a conèixer a través de la seves xarxes socials que “l’ús de la pista coberta per a entrenaments es farà de manera alternada totes les setmanes entre les dues seccions del club – una setmana cada secció – en les franges horàries assignades”.

El Club també ha confirmat que el cap de setmana del 13 i 14 de setembre es celebrarà el tercer Trofeu la Diada que servirà per inaugurar de forma oficial la coberta de la pista Pegaso i per gaudir dels primers enfrontaments dels equips de l’entitat. A més, els amants d’aquest esport també tindran l’oportunitat de veure en acció la Selecció Catalana ja que serà l’equip convidat per enfrontar-se amb el Nacional Catalana.