El partit a Elda deixa el Sant Andreu sense davanters

08.12.2014 20:54

Barcelona (G.Pérez).- El punt aconseguit a Elda ha costat molt i molt car al Sant Andreu. La factura s’haurà de pagar en forma de lesions que, si no hi ha un miracle, pot deixar l’equip sense davanters nats, com a mínim, per al proper partit de lliga enfront l’Huracán al Narcís Sala.

El cas més preocupant és el de Nuha. El davanter pateix una luxació acromioclavicular completa a l’espatlla esquerra, que es va fer en la jugada on un defensa local el feia caure dins l’àrea en un més que possible penal que l’àrbitre no va voler xiular. De fet, també va amonestar el jugador quadribarrat a l’entendre que s’havia llençat per simular la falta.

El futbolista va anar a l’hospital tot just arribar a Barcelona, aquest dilluns de matinada. El diagnòstic no és encara complert ja que s’està a l’espera d’una segona prova, en concret una ressonància magnètica a la qual s’ha de sotmetre el dimarts. Del seu resultat depèn l’elecció sobre quin tractament seguirà. S’ha de valorar si se l’opera o si, en canvi, s’opta una opció més conservadora. Sigui quina sigui, però, tot fa pensar que Nuha no tornarà a vestir-se de curt fins, com a mínim, l’any vinent.

Amb un davanter KO, les mirades s’han de fixar en l’altre punta de la plantilla, que també va tornar lesionat d’Elda. Bruno Vinicius pateix una distensió al múscul isquiotibal de la cama dreta i també està pendent de més proves per conèixer l’abast. De ben segur, segons ha informat el club, que no podrà jugar diumenge contra l’Huracán i està per veure si podrà recuperar-se a temps per viatjar a Xàtiva o, pel contrari, també ha d’esperar al 2015 per tornar a jugar.

Sense cap mena de dubte, el contratemps és important per a l’entrenador andreuenc, Pere Belmonte ‘Piti’ que, ara mateix no té disponible a cap davanter centre nat per al proper compromís de lliga. I, a sobre, un dels jugadors que durant la pretemporada va ocupar aquesta posició, Xavi Jiménez, també es troba amb problemes físics que el fan ser dubte.