El Palafrugell passa per sobre del Patí Congrés (7-3)

26.01.2015 20:51

Barcelona (Redaccio).- Es preveia un desplaçament complicat, i així ho ha estat. El Club Patí Congrés visitava la pista del tercer classificat – el Club Hoquei Palafrugell – amb la intenció de sumar una nova victòria contra un rival de la part alta de la taula. Aquesta vegada però, els groc-i-negres no han mostrat la seva millor versió i els gironins els han derrotat de forma clara (7-3) en el primer enfrontament de la segona volta.

L'encontre ha començat bé per al Patí Congrés ja que en els primers minuts de joc, els barcelonins s'han trobat més còmodes dins la pista. Fins i tot, han aconseguit avançar-se al marcador amb un gol de Palomeras. Abans del descans però, els locals han capgirat el marcador i han situat el 2-1.

L'inici de la segona meitat ha estat una rèplica de la primera; el control del partit del Patí Congrés i un altre gol de Palomeras que ha suposat l'empat a dos. A partir d'aquest moment però, un Palafrugell ajudat per la seva afició ha tornat a fer-se amb el domini del joc i amb l'encert de cara a porteria. D'aquesta manera, el parcial de 4-0 que han firmat en deu minuts ha sentenciat l'encontre. Els visitants han intentat la remuntada i han disposat de dos llançaments directes per apropar-se al marcador, però cap d'ells ha acabat en gol. En els darrers instants, dues dianes – una per cada equip – han situat el definitiu 7-3.

La derrota deixa al Club Patí Congrés en la novena posició, a només tres punts del quart classificat i amb unitats de marge respecte el descens. D'aquí a dues jornades torna la competició, contra el Tona, ja que la setmana que ve es disputa la Copa Generalitat.