El Narcís Sala estarà novament en obres

25.05.2014 13:34

Barcelona (G.Adalid).- El Sant Andreu preveu realitzar al llarg de les properes setmanes la segona fase de les obres de remodelació al Narcís Sala. El club ha convocat el proper dimarts una reunió informativa on explicarà en què consistiran exactament les actuacions que han de servir per millorar de forma notable les instal·lacions.

La segona fase de les reformes permetran actualitzar les instal·lacions elèctriques, la ventilació i la maquinària per escalfar l’aigua dels vestuaris. També es repararan alguns elements del formigó de l’estadi, s’impermeabilitzarà la graderia del gol nord i es construiran tres nous vestidors de 45 metres quadrats, lavabos per a homes i per a dones, un nou magatzems i dues sales polivalents.

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, es va desplaçar el passat dijous al Narcís Sala per conèixer aquestes millores en persona. La primera fase del projecte es va completar el passat setembre amb la substitució de la gespa i la renovació de la coberta de la tribuna.

La sessió informativa també s’aprofitarà per presentar la fundació del club, que a partir de la propera temporada gestionarà el futbol base. L’acte es farà a la sala d’actes de la seu del districte de Sant Andreu i començarà a dos quarts de vuit del vespre (19.30 h.).