El mur andreuenc cau al segon temps

15.10.2014 14:56

Sant Joan Despí (L.Espallargas). -Segona derrota consecutiva en lliga del juvenil A del Sant Andreu (2-0) davant d’un dels rivals més forts de la competició, el Barcelona. Els quadribarrats van deixar escapar tres punts més fora de casa en un partit al que no li van perdre mai la cara.

Després de realitzar els millors 45 minuts de tota la temporada en la segona part de l’últim duel de lliga davant el Reus al el Narcís Sala, els homes de Rubén García van sortir a la gespa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb la mentalitat d’endur-se la victòria cap a casa. Els quadribarrats, però, van ser incapaços de mantenir la possessió de l’esfèrica enfront un equip al que li agrada tenir-la i treballar les jugades. Tot i això, el Sant Andreu va mantenir sota control l’encontre en tot moment, ja que les ocasions del Barcelona no van arribat amb claredat.

L’ensurt del partit va arribar en una jugada desafortunada pels interessos andreuencs. El porter Marc Priego va haver de ser substituït al minut 35 en rebre un fort cop al cap. L’ambulància se’l va emportar a l’hospital on va estar varies hores en observació. El jove meta s’ha recuperat del cop i, de fet, aquest dimecres ja visitava els seus companys a l’entrenament.

Al segon temps, els blaugranes van sortir molt forts al terreny de joc. El seu estil de joc va ser més directe, buscant combinacions ràpides per arribar amb més consistència a la porteria quadribarrada. La recompensa a la seva insistència es va veure al minut 62 quan Marc Cucurella inaugurava el marcador.

A partir del gol local, el Sant Andreu no va tenir cap més remei que anar a buscar l’empat. Els quadribarrats ho van intentar de totes les maneres possibles. Primer, amb una amb una bona combinació entre quatre jugadors que no va poder acabar amb un remat a porteria i després, a pilota aturada. En cap moment, però, es va veure perillar la porteria de Dennis Otto. A pocs minuts del final, Oriol Busquets va tancar el marcador amb el segon gol blaugrana que sentenciava un Sant Andreu molt ben posicionat en el camp però sense pólvora a dalt.

Fitxa tècnica

Camp: Ciutat Esportiva Joan Gamper - Gespa Natural

FC Barcelona: Dennis Otto, Daniel Morer (Eric Montes, 70’), Juan Brandariz, Iván Rodríguez, Marc Cucurella, Oriol Rey, Carles Pérez, Braima Fati (Oriol Busquets, 80’), Javier Ruiz (Marc Río, 73'), Carles Aleñà i Enric Franquesa (Alejandro Blanco, 38').

Sant Andreu: Marc Priego (Pau Otero, 35'), Pol Fàbrega, Cristian Pazo, Jordi Méndez, Nicolàs Costa, David Ortega (Albert Parraga, 70'), Brian Ragageles (Xavier Pérez, 70'), Guillem López, Oriol Fernández, Alberto García (Ferran Roca, 63') i Sergio Velarde (Kevin Alarcón, 69').

Àrbitre:  Roig Antoja. T.G.: Daniel Morer, Carles Pérez / Pol Fàbrega, Sergio Velarde i Guillem López.

Gols: 1-0, Marc Cucurella (62’). 2-0, Oriol Busquets (87’).