El millor waterpolo infantil, a Sant Andreu

12.07.2014 17:27

Barcelona (Ò.Dorado).- La piscina olímpica Pere Serrat del Club Natació Sant Andreu i la piscina de la Trinitat Vella seran els escenaris del Campionat d'Espanya Infantil Mixt de waterpolo que es disputarà del 18 al 20 de juliol. És el segon any consecutiu que l’entitat andreuenca alberga aquest torneig estatal.

Un total de setze equips competeixen en aquesta edició. Entre els quals, hi ha quatre equips catalans: Sant Andreu, Barcelona, Terrassa i Atlètic Barceloneta.

Els equips es distribuiran en quatre grups, amb quatre caps de sèrie. El Sant Andreu ha quedat enquadrat a l'A amb l’Atlètic Barceloneta, l’Urbat Urkotronic i el Club Waterpolo Murcia. La resta de grups són:

Grup B: CW Elx, CN Helios, CN Barcelona i CN Terrassa.

Grup C: CW Sevilla, CN Caballa, CDW Turia i C Marina Ferrol.

Grup D: Majadahonda Caude, CW Galaico Pontevedra, CW Marbella i Real Canoe.

El CN Madrid Moscardó es va alçar amb el trofeu a la passada edició en derrotar l’Atlètic Barceloneta per un ajustat 5-7. El conjunt amfitrió va completar el podi en aconseguir la medalla de bronze amb una clara victòria sobre el CW Sevilla (12-3).

La final es disputarà el diumenge 20 a les 18,45 a la piscina Pere Serrat. A banda dels metalls d’equip, també es lliuraran premis individuals al millor jugador i al millor porter del campionat.