El millor waterpolo femení a la Pere Serrat

05.02.2015 14:55

Barcelona (G.Adalid).- La Pere Serrat serà el focus d’atenció per tots els amants de waterpolo espanyol femení aquest cap de setmana en motiu de la XIX edició de la Copa de la Reina. El Club Natació Sabadell, l’entitat que més títols suma d’aquesta competició (11) i precisament el vigent campió, parteix com a màxim favorit. El conjunt vallesà, justament, disputarà el primer partit enfront del Mediterrani. El Sant Andreu debutarà en l’últim partit de quarts enfront el Terrassa i espera fer valer el seu paper d’amfitrió per completar una bona actuació i arribar a la final.

Les andreuques han estat ubicades a la part del quadre més imprevisible del torneig, amb Terrassa, Madrid Moscardó i Rubí. Classificació a la mà, les amfitriones són les favorites per arribar a la final. L’equip dirigit per Javier Aznar té una dada a favor que cal tenir en compte: en lliga i en copa Catalunya s’ha enfrontat dos cops a tots els equips de la seva part del quadre i, en cap cas, ha conegut la derrota. Aprofitant que tindrà la major part de l’afició a favor, intentar assolir la final, com ja ho va fer el 2012, sembla una fita si bé complicada també possible.Primer caldrà superar el Terrassa i, després, el vencedor del duel entre Rubí i Madrid Moscardó, dos rivals que sempre han estat incomodes per les barcelonines.

La competició comença amb un plat fort: Sabadell – Mediterrani. És una reedició de la darrera final del torneig. Aquesta part del quadrant es presenta apassionant, amb tres de les esquadres punteres a la Divisió d’Honor. En l’ultima vegada que s’han enfrontat aquests dos conjunts el partit es va decidir a favor de les vallesanes al tram final, però cal destacar que les de Sants van posar forces problemes a les sabadellenques fins als primers minuts del quart període.

L’altre duel d’aquest grup serà Mataró - Dos Hermanas. En principi, les mataronines no haurien de patir per passar de ronda perquè en el duel de lliga les de Florin Bonca van superar amb comoditat les andaluses (15-8). Tot i això, les sevillaens de ben segur que no posaran les coses fàcils a les del Maresme, perquè fa tres edicions que no participen en aquest torneig i, per tant, intentaran donar la millor imatge  possible. Per a les sevillanes ser aquest any a la Copa de la Reina és tot premi com a recompensa de la bona primera volta que han realitzat.