El Mataró Quadis pateix per ser semifinalista

07.03.2014 18:15

Barcelona (C.Borràs/G.Adalid).- El Mataró Quadis ha certificat el seu bitllet per a les semifinals guanyant per la mínima al Catalunya (6-5). El conjunt de Xavier Garcia ha estat a punt de forçar la prorrogà  però els nervis han jugat una mala passada als graciencs i el seu últim llançament ha estat aturat pel porter Michal Daikonov.

En els primers compassos de joc, cap dels dos conjunt ha volgut arriscar i han optat per plantejaments conservadors, finalment el Mataro Quadis ha aconseguit inaugurar el marcador per obra d’Edu Minguez en el minut 7. Amb el gol, el conjunt visitant, el Catalunya ha intentat seguir amb el guió establert des del inici i ha mantingut tant la defensa com l’atac seguint amb les mateixes premisses. Sense cap canvi més al marcador s’ha arribat al segon període, en el qual s’ha vist un joc més vistos per part d’ambdós equips, més arriscat i amb més llançaments a porteria, on els porters, sobretot Michal Diakonow per part del Mataró, s’ha convertit en un autèntic heroi amb actuacions de mèrit. Tot i així no ha estat capaç d’evitar el primer gol del Catalunya, però aquesta petita alegria ha durat poc al conjunt gracienc ja que el Mataró  ha  reaccionat  fent dos gols a Daniel Sullà (3-1)

En el tercer període els dos equips han sortit amb l’objectiu clar d’emportar-se el partit i arribar a les semifinals d’aquesta copa del KO i s’han vist fins a 4 gols en els 8 minuts disputats, 2 gols per cada conjunt han pujat al marcador amb l’emoció i el resultat reservat pel darrer i quart període.

A la represa, els locals han ampliat distàncies a l’electrònic gràcies a un gran triangulació que ha finalitzat Edu Minguez, amb el segon gol en el seu compte particular. Amb el gol, semblava que el duel estava sentenciat però tant el públic, com la banqueta del Catalunya han tret les forces i no han parat fins a situar-se a un gol per sota (6-5) a falta de 2 minuts.

Els darrers instants han estat d’infart per a les dues banquetes i per a un públic que no ha deixat d’animar en tot moment al seu equip, el Catalunya. Tot i les oportunitats d’empat, els graciencs no han estat efectius en la definició i no han pogut arribar a la pròrroga.

Per tant, victòria del Mataró que accedeix a les semifinals de la copa amb una victòria ajustada. El rival a batre serà el que sortirà en els propers quarts de final entre el CN Atlètic Barcelona, líder de la categoria sense conèixer encara la derrota, i el Canoe Isostar, cinquè classificat en la lliga regular.

Piscina: Pere Serrats

CN Mataró Quadis (6): Michal Diakanov, Albert Merino, Francesc Sanchez, Marc Corbalan, Silven Ivanov (1), Eduardo Minguez (2), Pol Barbena, Pau Bach (2), Victor Fernandez, Pere Estany (1), Pau Schinizer, Pau Benarbe, Marc Pannon.

CN Catalunya (5): Daniel Sullà, Marc Hernandez, Francesc Sucarrats, Maite Balatoni (1) , Josep Altamis, Marc Larrumbe (1), Roger Garcia, Oscar Alvarez (1),  Enric Arnella (1) , Marc Ventura, Gerard Trilles (1).

Parcials: (1-0/2-1 /2-2 /1-3) Total: 6-5