El Mataró, penúltim obstacle a la Copa Catalunya

18.09.2014 17:07

Barcelona (T.Martínez).- L’equip femení de waterpolo del CN Sant Andreu jugarà aquest divendres (17:15h) la primera semifinal de la Copa Catalunya contra el Mataró La Sirena. El partit es disputarà a les instal·lacions del CN Montjuïc.

L’equip del Maresme és un dels rivals més potents de la lliga femenina als últims anys, tot i no poder seguir el ritme del Sabadell a la majoria de competicions. Tot i així, els últims partits disputats entre Mataró i Sant Andreu han estat, en general, força equilibrats i ajustats fins el darrer quart.

Després de guanyar al Terrassa als quarts de final, el tècnic Javier Aznar es va mostrar força content amb el nivell defensiu de l’equip. Les seves noies comencen a assimilar la intensitat defensiva que vol imposar el nou entrenador, tot i que Aznar també reconeix que queden “molts aspectes per millorar”. Aznar també ha expressat la seva satisfacció envers la motivació i la il·lusió de les noves incorporacions que han reforçat l’equip aquesta temporada, sobretot en el cas de la cadet Marina Guiralt, que va debutar amb gol i bones sensacions contra el Terrassa a l’eliminatòria anterior.

La segona semifinal es disputarà a les 18:30h a la mateixa seu, les instal·lacions del CN Montjuïc. Les nedadores del Sabadell partiran com a favorites enfront el Mediterrani.