El Mataró, més efectiu al tram final

06.02.2015 18:43

Barcelona (G.Adalid).- El Centre Natació Mataró serà el rival del Sabadell a la primera semifinal després de superar el Dos Hermanas (10-15). Les andaluses han aguantat el pols fins el tercer quart i en el tram decisiu les del Maresme han estat més encertades..

En els primers compassos, hi ha hagut un parell d’ocasions pels dos conjunts però a la tercera acció perillosa del partit ha significat el primer gol del Mataró, obra d’Arianna Gargnolati. Ona Meseguer ha anotat dos gols consecutius el primer amb un llançament creuat i el segon de penal. El Dos Hermanas no s’ha arronsat amb aquests tres gols en contra i Lisandra Frometa ha retallat distancies en el 7’.

En el segon quart, les andaluses han fet un pas endavant i han aconseguit anar el descans amb una renda favorable mínima (5-4). Les sevillanes han arribat menys a porteria però quan ho han fet han provocat més perill davant un Mataró que no ha trobat fórmula per evitar un parcial dolorós de 4-1. Brenda Vosters amb dos gols ha estat la jugadora més destacada del període.

El tercer quart ha començat amb un estira i arronsa. Marcava un equip i responia l’altre fins arribar a un 6-6 cap a la meitat del parcial. A partir d’aquest moment, les mataronines han posat la directa i s’han escapat. Les dianes de Laura Lopez, Ona Meseguer i Marta Bach els han permès posar distància, només retallada per l’andalusa Lola Diaz.

En l’últim quart hi ha hagut una tímida reacció de l’esquadra andalusa fent dues dianes a l’inici. L’avís, però, ha despertat les catalanes. Les de Florin Bonca han anat pel partit amb transicions ràpides i letals i han sentenciat sense donar opció de reacció al seu rival.

Dos Hermanas: Lucia Trinidad, Breda Vosters  (5), Xenia Sanchez, Dolores Salguero, Laura Diaiz, Lola Diaz (1), Sara Carmona (1), Lorena Miranda (2), Ceila Reina i Lisandra Frometa (1).

Mataró-La Sirena: Elizabeth Carlson, Arianna Gargnolati (2), Ona Messeguer (6), Júlia Soler, Alyssa Turza, Alba Bonamusa, Clara Cambray (4), Marta Bach (2), Zoila Quesada i Laura Lopez. (1).

Parcials: (1-3/ 4-1/ 2-5/ 3-6). Total: 10-15.