El Mataró La Sirena no va donar opció

18.05.2014 13:31

Barcelona (G.Pérez).- No va poder ser. El femení del Club Natació Sant Andreu no va poder forçar el tercer partit del play-off de seminals de la Divisió d’Honor i va caure derrotat enfront el Mataró La Sirena. Les noies de Jordi Timblau van concloure amb tristesa una gran temporada en caure al Maresme per 10-6.

Les andreuenques eren conscients que necessitaven donar la campanada guanyant a la piscina del segon classificat en la lliga regular. A l’hora de la veritat, però, la superioritat local va ser important. Les visitants van anar a remolc des de gairebé el primer minut i, davant un rival tant potent com el Mataró, això es paga.

La defensa va mostrar massa debilitats i això ho va aprofitar el quadre local. Al final del primer període, ja dominava per 4-2 i un parcial de 3-2 en el segon va deixar el partit i l’eliminatòria gairebé impossible. Lisa Gibson, amb tres dianes, va ser un malson per a les andreuenques que tampoc van trobar amb facilitat el camí de la porteria contrària.

Per si hi havia alguna esperança, el tercer quart van tornar a ser clarament local. Un 3-1 de parcial va sentenciar definitivament el duel. Ja al darrer període, les maresmenques es van relaxar. Només en atac, però. En defensa, van mantenir el tipus i tot just van cedir un gol al seu rival.

Fitxa tècnica:

CN Mataró La Sirena: Jade Smith, Chloe Wilxox (2), Carla Graupera, Mar Llisterri, Lisa Gibson (3), Laia Rigau, Clara Cambray (1), Clara Gibson (2), Marta Bach (1), Zoila Quesada, Paula Chillida i Ona Meseguer (1).

CN Sant Andreu: Elisabet Gazulla, Andrea Garrido, Helena Lloret (1), Sarah Magdalena (1), M.Ángeles Díaz, Alba Espinar, Gemma Casasayas, Carla Castella (1), Aida Álvaro, Marta Recio (3), Ariadna Espasa i Desireé Fajardo.

Parcials: 4-2 / 3-2 / 3-1 / 0-1.